• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Göçük altında kalan iki işçi hayatını kaybetti

Yeniakit Publisher
2024-08-11 20:32:00 -
Göçük altında kalan iki işçi hayatını kaybetti

Tuzla'da kazı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 2 işçi hayatını kaybetti.

Tuzla'da kazı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 2 işçi hayatını kaybetti. Tepeören Mahallesi Akbaşak Sokak'taki özel bir firmaya ait kazı çalışması sırasında yaşanan göçükte 2 işçi toprak altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, sağlık ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi.

Ekipler, 2 işçinin cansız bedenine ulaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan açıklamada, göçüğün sivil vatandaşa ait inşaat sahasında meydan geldiği ve müstakil evin altyapı inşaatı sırasında heyelan oluştuğu belirtildi.

İstanbul İtfaiyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise "Tuzla Tepeören Mahallesi Akbaşak Sokak'ta özel bir firmaya ait kazı çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu 2 işçinin cansız bedeni, AFAD ve itfaiye ekiplerimizce sağlık ekiplerine teslim edildi." ifadesi kullanıldı.


Kaynak: AA

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Arap Mustafa

Kazı hafriyatında toprak yapısı zayıf ve çökmeye müsait olduğu anlaşılırsa karşılıklı kalıp yapılıp gerekli önlem alınmalıydı mahal sorumluları uyarmalıydı yazık oldu Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

asim keskin

Bir insaat mühendisi oolarak bunlari gördügümde ülkendem utaniyorum. Bu ülkede bir sürü ü+niversite var hic biri M ühendis yetistirmiyormu? Santiyelerde is güvenligi denen bir kavarma bilinmiyormu? Is güvenligi yapanlar ne is yapiyor? Bunun gibi insaat firmalari (Katil firmalar) neden hala calisiyor. Ulan madem akliniz kit, bari adam göncderin avrupada bu isleri nasil yapiyorlar görsünlerde orada uygulasinlar. bu iscilerin katili firma sahibi yirtacak cünkü suc orada calisan makinite yada en zavali isciye kesilexek.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23