• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

GKRY ve Fransız savaş uçakları tatbikat yaptı

Yeniakit Publisher
2022-12-12 03:19:00 -
GKRY ve Fransız savaş uçakları tatbikat yaptı

Fransız uçak gemisi Charles De Gaulle'den kalkan Rafale tipi savaş uçakları ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Milli Muhafız Ordusu birlikte tatbikat düzenledi.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Milli Muhafız Ordusu, Fransız uçak gemisi Charles De Gaulle'den kalkan Rafale tipi savaş uçaklarının katılımıyla hava savunma tatbikatı icra etti.

Rum basınında yer alan haberlerde, TALOS 2/2022 kod adıyla Doğu Akdeniz'de düzenlenen tatbikatta, Rum Milli Muhafız Ordusunun hava gücü konuşlanma taktikleri ile hava operasyonlarını planlama ve yönetmedeki hazırlık aşamalarının test edildiği belirtildi.

Haberlerde, ikili askeri işbirliği kapsamında geçen hafta GKRY'ye gelen Charles De Gaulle'deki savaş uçaklarının gelecek günlerde Rumlar ile bir dizi tatbikat daha gerçekleştireceği ifade edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hakikat

Rumlar bu ise cok fransiz ,onlarin ipiyle kuyuya inilemecegini ogrenemediler henuz fransa artik dunyada gucunu kaybetti birlesmis milletlerde veto hakkini elinde tutabilmesi dunya dengeleri icin simdilik zorunlu gorunuyor fransadan bosalan guc alanina turkiye yerlesiyor bundan sonra dunyanin her yerinde fransiz turk cekismesi gorulecek ve fransa tarihteki coplugune geri donecek .yeni dunya duzeninde sadece bir ab uyesi olarak anilacak cogu ulke resmi dili olan fransizcadan ingilizceye gecti bile .

selva

bu tatbikatlar kime karsi yapiliyir tabiki bize karsi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23