• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Geziciler kenara çekildi, PKK sahaya sürüldü!

Yeniakit Publisher
2014-06-11 10:52:48 - 2014-06-11 10:52:48
Geziciler kenara çekildi, PKK sahaya sürüldü!

Bugünkü gazetemizin Okur Postası'nda dikkat çeken bir yazı yayınlandı.. "PKK sempatizanlarının eylemleri için düğmeye kim bastıysa, Gezicilere, 'eylemleri sürdürmeyin' diyen de aynı el!" denilen yazıda, şer odaklarının planlarına dikkat çekildi.

İŞTE "GEZİCİLERE N EOLDU?" BAŞLIKLI O YAZI:

Malumunuz geçtiğimiz ayın sonu Gezi eylemlerinin seneyi devriyesiydi. Hepimiz, yine sokaklara dökülüp ortalığı yakıp yıkmalarını bekliyorduk ama yapmadılar. Neden peki? Geçtiğimiz sene karşı çıktıkları meseleler ortadan kalkmış mıydı?

Bu sene ortalığa dökülmediler; çünkü biliyorlardı ki PKK yandaşları çözüm sürecini baltalamaya girişecek. Var mı başka bir izahı? Bu adamlar akıllandı da mı çıkmadı sokağa? Ben adım kadar eminim ki bu eylemler dış güçlerin oyunu. PKK sempatizanlarının eylemleri için düğmeye kim bastıysa, Gezicilere “Eylemleri sürdürmeyin” diyen de aynı el.

Ülkenin geçtiği zorlu sürecin sonunda, umarız her şer odağının planları da ortaya dökülür de, biz de öğreniriz bu işlerin arkasında kim var.

Bir diğer husus da çocuğu PKK tarafından kaçırılan aileler. Duamız, o yavrularımızın sağ sağlim evlerine, ailelerine kavuşmaları. Ama ailelerin itirazı, Kürt siyasetçilerin acizliğini ve asıl karakterlerini ortaya koyması bakımından büyük bir olaydır.

Kürt siyasetçiler umarız yürüdükleri yolun yanlışlığını anlarlar, terör örgütü üzerinde hiçbir etkileri olmadığını farkederler ve bu meselenin çözümü için artık gerçekten yapıcı adımlar atmaya başlarlar. Gayrısı, ancak kendilerine zarar verir.

Kalın sağlıcakla...

• Mehmet Karalı / Akit Gazetesi (Okur Postası)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23