• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gezi kalkışmasına Türkiye'ye gelerek destek vermişti! Alman Bakan Roth mecliste dondu kaldı

Yeniakit Publisher
2022-11-29 01:03:00 - 2022-11-29 01:14:58
Gezi kalkışmasına Türkiye'ye gelerek destek vermişti! Alman Bakan Roth mecliste dondu kaldı

Almanya'da yaşanan enerji krizi sebebi ile Alman Federal Meclisi'nde tasarruf önlemleri kapsamında kalorifer dereceleri 18'e indirilirken, Alman siyasiler oturumlara palto ve atkılarıyla katıldı.

Rusya Ukrayna savaşının ardından Avrupa'da yaşanan enerji krizi gündemdeki yerini korurken,  Alman Federal Meclisi'nde tasarruf önlemleri kapsamında kalorifer dereceleri 18'e indirildi.

Almanya Federal Meclisi'nde kaydedilen görüntülerde siyasilerin oturumlara palto ve atkılarıyla katıldığı gözlendi.

Roth dondu kaldı!

Bir dönem Türkiye'ye gelerek Gezi kalkışmasına katılıp, hadsiz ifadelerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Alman Bakan Claudi Roth da meclise paltosu ile katıldı.

Birçok Alman siyasi, meclisteki oturumlarda üşüdükleri gerekçesiyle durumdan şikayetçi oldu. Öte yandan bazı milletvekillerinin ofislerinin de buz gibi olduğu ve hastalık riski yaşadıkları belirtildi.

Ortaya çıkan görüntü ülkede de gündem oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sos

Gebersinler

Hubeyb bilal

20 yıl Amerika'nın (siyonist lobilerin ve İsrail'in) peşine takılıp bop eşbaşkanlığı görevini icra ettin. Müslüman ülkelerin darmadağın olmasına her türlü katkıyı sağladın. Güya rejimleri değiştirip sen de halife olacaktın. Ama duvara toslayınca ağız değiştirdin. Sen sadece bir taşeronsun. Sadece iktidarını devam ettirmek için şartlara göre mecburen hümanist ayaklarına oynuyorsun. Bu açıdan apo ve hdp'nin ruh ikizisin. Fırsat buldukça yine bop eşbaşkanı olmaya devam edeceksin. Algı, kandırmaca, palavra.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23