• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gerekçesi LGBT sapkınlığı! Almanya'dan bir skandal daha

Yeniakit Publisher
2023-04-30 17:27:00 -
Gerekçesi LGBT sapkınlığı! Almanya'dan bir skandal daha

Almanya'nın Bremerhaven kentinde iddialara göre ailelerinin LGBT'nin İslam dininde yer almadığına dair bilgiler öğrettiği gerekçesiyle Müslüman 2 çocuk, ailelerinden zorla alınarak çocuk esirgeme kurumuna verildi. Çocukların polis tarafından ailelerinden koparıldığı anların sosyal medyada paylaşılmasıyla olaya tepki yağdı.

Almanya'nın Bremen eyaletine bağlı liman kenti Bremerhaven'de yaşayan göçmen ve Müslüman bir ailenin 2 çocuğu, polis gözetimi altında çocuk esirgeme kurumu yetkililerince alındı.

İddialara göre, ailenin çocuklara LGBT'nin İslam dininde yerinin olmadığını öğretmesi nedeniyle 2 çocuk çocuk esirgeme kurumuna gönderildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, polisler tarafından zorla ailelerinden koparılan çocukların görüntüleri yürek burktu. Büyük tepki toplayan görüntülerde, çocuğun ağlamasına ve direnmesine rağmen polis ve çocuk esirgeme kurumu yetkilileri tarafından evden çıkarıldığı görüldü. Aile üyeleri, çocuklarından birinin hasta olduğunu ve durumdan etkilenerek sağlık sorunları yaşayabileceğini söyledi. Polis ise çocuk esirgeme kurumunca görevlendirildiklerini ve bu doğrultuda mahkeme kararını uyguladıklarını belirtti.

Polis tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "olayla ilgili spekülasyonlara yer verilmemesi gerektiği" belirtildi. Polis, "görüntülerin yanlış yorumlandığını ve çocukların mahkeme kararıyla ailelerinden alındığını" söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Atalarımız batılılar için " TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR " ifadesi ne kadar da isabetli olmuş, medeni diye bizlere yutturulan, batılıların hangi gerekçe ile ailelerinde çocuklarını ayırdığını hep birlikte dünya görüyor, insanlık ruhu taşıyan hangi millet bu gerekçeyle bir yavruyu ailesinden ayırabilir? bunu yaban yalnız batılıların olduğunu hep birlikte görüyoruz.

ibb

bunlari LGBT ci partilere ve savunucularina gösterin. Suclanmalari lazim arkasinda olduklari zulumle
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23