• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gerçek mutluluğu yakalamak için ihtiyacınız olan tek şey: GÜLÜMSEYİN!

Yeniakit Publisher
2014-03-12 19:09:00 -
Gerçek mutluluğu yakalamak için ihtiyacınız olan tek şey: GÜLÜMSEYİN!

Yıllardır ailelere ve gençlere verdiği seminerler ile yüzbinlerce kişiye ulaşan Sıtkı Aslanhan, kaleme aldığı Hayata, Başarıya ve Geleceğe Gülümse kitapları özellikle gençlere başarılı ve mutlu bir yaşamın anahtarını sunuyor.

Popüler kültürün etkisiyle geleneksel aile yapımızın ciddi yaralar aldığını belirten Aslanhan, bununla birlikte günümüzdeki üzerinde en çok çalışılması gereken grubun gençler olduğunu söylüyor. Sıtkı Aslanhan geleceğin teminatı olan gençlerin, gerek insani gerek ahlaki olarak büyük saldırılara maruz kaldığını, gençlerin sigara, alkol, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığı gibi durumlardan ancak sağlam bir aile yapısı ile uzak tutulabileceğinin altını çiziyor.
Geleneklerine bağlı, çevresiyle barışık, ahlaki gelişimini tamamlamış bir gençlik için önce anne, babaların kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiğini söyleyen Aslanhan, aileleri “Çocuklarınızın karakterlerine kıyafetlerinden daha çok özen gösterin”, diyerek uyarıyor.
Sıtkı Aslanhan’ın tüm bu söylemler çerçevesinde kaleme aldığı Hayata Gülümse, Başarıya Gülümse ve Geleceğe Gülümse, gençlerin mutlaka okuması gereken başucu kitapları niteliğinde. Hayat Yayınları tarafından okurların ilgisine sunulan bu seri, değindiği konularla okura klasik başarı ve mutluluk algısında köklü bir değişim vaat ediyor.

SITKI ASLANHAN KİMDİR?

1976 yılında Malataya’da doğdu. 1998’den bu yana Türkiye’nin dört bir yanında ve Avrupa’da belediyelere, kamu kurum ve kuruluşlarına, şirketlere, sivil toplum kuruluşlarına, üniversitelere dershane ve okullara; moral ve motivasyon, aile içi iletişim, etkili iletişim, insan psikolojisi, çocuğun başarısında anne ve babanın rolü gibi konularında seminerler vermektedir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23