• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Genç kız son anda kurtuldu! Yaşından başından utanmadan bakın ne yaptı?

Yeniakit Publisher
2023-10-21 12:11:00 - 2023-10-21 12:22:42

Genç kızın yardım çığlıklarını duyup tacizciyi yaka paça polise teslim ettiler. Genç kızı taciz eden adam vatandaşın elinden kaçamadı. Gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya’nın Serik ilçesinde genç bir kızı taciz ettiği gerekçesiyle vatandaş tarafından yakalanan adam tutuklandı. Genç kızın yardım çığlıkları üzerinde vatandaşlar tarafından yakalanan adam olay yerine gelen polise teslim edildi.

Olay, geçtiğimiz gün Serik ilçesine bağlı Yeni Mahalle Hürriyet Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 55 yaşındaki Ş.Ö isimli şahsın kaldırımda bulunan genç bir kızı taciz etti. Kızın yardım çığlıkları üzerine olayı duyan duyan vatandaşlar, yaşanan arbedenin ardından adamı yakalayıp bir işyerinin önüne oturtup polisin gelmesini bekledi. Taciz şüphelisinin çevresini saran vatandaşlar bir taraftan cep telefonuyla görüntüsünü kayıt altına aldı. Olay sonrası tacize uğradığını iddia eden ve ismi öğrenilemeyen genç kızın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Ş.Ö.’yü ifadesini almak üzere karakola götürdü. Genç kızın şikayetçi olması üzerine ilçe emniyet müdürlüğünde ifadesi alınan ve adliyeye sevk edilen Ş.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TATAR RAMAZAN

BU İŞTEN CEZAEVİ ÇIKMAZ,NEDENMİ AYNI OLAY BENDE ŞAHİT OLDUM.ANLATAYIM DA DİNLEYİN.GEÇEN SENE 2022 MART AYINDA DENİZBANK KREDİ KARTIMDAN DOLANDIRILMIŞTIM.BENDE ÇAĞLAYANDAKİ ADLİYEYE GİTTİM CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKTIM DOLANDIRILDIM DİYE.12.03.2023 DE HALA MASKE KULLANIYORDUK.HAVA KIŞ OLDUĞUNDAN SIRTIMDA MONTTA VARDI.BEN ÇAĞLAYAN ADLİYESİNE GİTTİM İFADE VERMEYE ADLİYEDEKİ GÖREVLİ İÇERİ ALAMAYACAĞIMI ADLİYEDE YOĞUNLUK VAR ÇAĞLAYAN POLİSKARAKOLUNA GİDP ORDA İFADE VERİRİN DEDİ BENDE ÇAĞLAYAN POLİS KARAKOLUNA GİTTİM.ZATEN ADLİYE İLE KARAKOL ARASI EN FAZLA 100MT.NEYSE KARAKOLA GİTTİĞİMDE BİZİM BİNADA TERAS KATTA OTURAN O BİNAYIDA O YAPMIŞ MÜTAHİT BOZUNTUSU ŞU AN FERİKKÖY TAKSİDE TAKSİLİK YAPIYOR PLAKASIDA İSTERSENİZ VERİRİM YALANIM YOK O MÜTAHİT BOZUNTUSUNU KARAKOL BAHÇESİNDE GÖRDÜM.BENDE O  ÇIKSINDA ONDAN SONRA GİDER İFADEMİ VERİRİM DİYE DÜŞÜNEREK KARŞIDA BULUNAN GARANTİ BANKASININ DİBİNDE BEKLİYORDUM.ODA ELİNDE CEP TELEFONUNLA BİRİYLE KONUŞURKEN BİR SAĞA GİDER BİR SOLA DÖNERDİ.ARADAN 10 DAKKA GEÇTİYDİ KARAKOLDAN KİLLİ SAKALLI UZUN BOYLU 35 YAŞLARINDA BİR ADAM GELDİ ONUN ÜZERİNE YÜRÜDÜ VE BAŞLADI YUMRUK ATMAYA.O BİZİM BİNADAKİ  YERE YIĞILDI DİĞER ARKADAŞ ÇOK FENA HAŞAT ETMİŞTİ BUNU GÖZLERİMLE GÖRDÜM.NEYSE ONU İÇERİ ALDILAR BENDE BU İŞTE BİR İŞ VARDIR DİYEREK KARAKOLUN KAPISININ DİBİNDE BEKLEMEYE BAŞLADIM.ARADAN 10 DAKKA SONRA BİR GENÇ KIZ HIÇKIRIKLAR İÇERİSİNDE AĞLAYARAK DIŞARI ÇIKTI.İÇİ PARÇALANIYORDU ANLAŞILAN ÇOK CANI YANMIŞTI BENDE ÜZÜLMÜŞTÜM MERAK ETMİŞTİM.O DAYAK ATAN ADAM GELDİ ONA SARILARAK TESELLİ EDİYORDU AMA KIZ MAHSUNDU.SONRA O BİZİM BİNADA OTURAN  2 POLİS SAĞLI SOLLU KOLUNA GİREREK TAM RESMİ POLİS ARACINA BİNDİREREK GENÇ KIZ ONU GÖRÜNCE DAHADA HİDDETLENDİ.VE ONA ULAN SENİNDE 3 TANE ÇOCUĞUN AİLEN VAR UTANMIYORMUSUN BANA TECAVÜZ ETMEYE ALLAH SENİN BİNBİR TÜRLÜ BELASINI VERSİN DEMİŞTİ.YANİ BİZİM BİNADA OTURAN O  O KIZA TECAVÜZ ETMİŞTİ BUNU GÖZÜMLE GÖRDÜM.BUNU BİZİM BİNADAKİLER HERKES BİLİYOR.BUNLA İLGİLİ BU KİŞİNİN BİZİM BİNADA DERHAL TAHLİYE EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEYEREK ADLİYEYE DİLEKÇE VERDİM BİR CACIK ÇIKMADI.O GÜNDEN İTİBAREN O HAYSİYETSİZ ELİNİ SALLIYARAK HALA ORTALIKTA GEZİNİYOR.BU ANLATTIKLARIM NE İFTİRA NEDE UYDURMA.DİYECEĞİM OKİ BU YAYINLADIĞINIZ HABERLE İLGİLİ OLDUĞUNDAN DİYORSUNUZKİ BU UTANMAZ CEZA EVİNE KONULDU BEN BUNA İNANMIYORUM.BU ADAM CEZAEVİNE GİRDİYSE BİZİM BİNADAKİ NEDEN CEZAEVİNE GİRMEDİ SÖYLERMİSİNİZ.ANTALYADAKİ HAKİMİN VERECEĞİ KANUNLA İSTANBULDAKİ HAKİMİN VERECEĞİ KANUN FARKLIMI SÖYLERMİSİNİZ.EĞER İSRAİLLE BİR SAVAŞ ÇIKARSA İLK KURŞUNU O BENDEN YİYECEKTİR.NEDEN Mİ O GENÇ KIZ O ÇIĞLIKLAR ATTIKÇA İÇİM PARÇALANDI.BİZİM ÜLKEDE KANUN TUVALETTE.İDAM GELMELİDİR İDAM.O YÜZDEN O ANTALYADAKİ TECAVÜZCÜ COŞKUN YARIN BAŞKA BİR HAKİM DIŞARI ÇIKARMAZSA BENDEN ŞEREFİSZİ YOKTUR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23