• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Geleneği İmamoğlu başlattı! Sağlık Merkezi'nde 10 Kasım skandalı: Soruşturma başlatıldı

Yeniakit Publisher
2023-11-12 09:37:00 -

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının seneyi devriyesinde Burdur Halk Sağlığı Merkezi çalışanlarının resmi dairede çiğ köfte partisi düzenledikleri ortaya çıktı. Olayla ilgili Budur Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı. Bilindiği gibi geçen yıl da 10 Kasım’da İBB başkanı İmamoğlu sahneye çıkarak dans etmişti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. seneyi devriyesinde Burdur'da skandal bir olay meydana geldi.

Gür Haber sitesinde yer alan görüntülere göre, Burdur İl Sağlık Müdürlüğü'nde çalışanlar, 10 Kasım'da çiğ köfte partisi düzenledi.

Atatürk'ün vefatının 85. yılında, resmi kamu kurumunda böyle bir eğlencenin düzenlenmesi sosyal medyada büyük tepki topladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gazeteye konuşan Burdur Valisi Türker Öksüz'ün soruşturma başlattığı öğrenilirken, İl Sağlık Müdürü Vekili Dr. Murat Erk'te olayın üzerine gidileceğini ifade etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hikmet

Sag elinde Kuran, sol kolunda Gucci el cantasi, toplumda antipati uyandiran insani tiksinderecek kadar makjac, ne davranisi dogru dürüst ne tavirlari agir basli ve kültürlü. Bu davranisdaki Insanlarin Ak Parti den kopmalarina zemin hazirladilar ve Belediye Secimleri E.Imamoglu gibi, nerden geldigi, basarilari olmayan birine karsi, Türkiye nin talihini alt yapi, ulasim, cevre vs. gibi yatirimlarla B.Yildirima degistiren B.Yildirimin kaybetmesine neden oldu. Tavsiyem, Emniyet Kuvvetlerinin, bu tipleri kontrol ve takip etmeleri gerekiyor, FETÖ takdiginide andirabiliyor, her secim öncesi cogaliyor bu görünüsde Insan müsveddeleri.

Mücahid/Fr

Son tango!?...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23