• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gelecek Partisi nde Nihal-Sema kavgası!

Yeniakit Publisher
2023-11-10 02:30:00 - 2023-11-10 02:43:59
Gelecek Partisi nde Nihal-Sema kavgası!

Oda TV yazarı Ayşe Baykal, Nihal Olçok'un Gelecek Partisi'nden istifasının perde arkasına ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Baykal, Nihal Olçok'un Ahmet Davutoğlu yönetimindeki Gelecek Partisi'nden istifasına ilişkin yazısında, Olçok'un istifasını duyurduğu, "An itibari ile kurucusu olduğum Gelecek Partisi Kurucu Üyeliğinden istifa ediyorum. Allah selamet versin." mesajında Sema Silkin Ün'ü etiketlemesine dikkat çekti.

Ayşe Baykal, Nihal Olçok'un istifa etmesine ilişkin kendisine şu açıklamayı yaptığını aktardı:

“Ben istifa kararını gönlüm titrediği için verdim. Hiç kimseyi zor durumda bırakmak gibi bir niyetim yok, olamaz da. Benim için 15 Temmuz’dan daha önemli hiç bir şey yok. Bunun altını çize çize defalarca söyledim. Benim 15 Temmuz’dan sonraki ailem, 15 Temmuz’dan geriye kalanlardır. Onlara edilmiş en ufak bir söz ve veya ima bana her şeyi yıktırır. Bu konuda toleransım yok. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar Ayşe…”

Nihal Olçok'un, "Sema hanımı neden etiketledin?" sorusuna "Bunu kendisine sor istersen" cevabını verdiğini ifade eden Ayşe Baykal, aynı soruyu Sema Silkin Ün'e sorduğunu ve şu karşılığı aldığını söyledi:

Sema Silkin Ün’e konuyu sorduğumda "Beni neden etiketlediğin bilmiyorum. Kendisine ulaşamadım. Konuşmadığım için de bilemiyorum ama sevdiğim bir arkadaşımdır" açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

DEVLET ADABI

Bu Hanımefendi 15 TEMMUZ ŞEHİDİ ESKİ EŞİ EROL OLÇAK ile Oğlu ABDULLLAH OLÇAK ' ve dahi DAVASINA İHANET eden birisi daha düne kadar koltuk uğruna CHP SAROS, KANDİL, abd, batı, ab ve nato destekli medya tv gazetelere çıkıp 15 TEMMUZ hakkında YALAN DOLAN söylüyor İFTİRALAR atıyordu sırf Millet V. olmak için Eeeee ALLAH' ın SOPASI yok ama YÜCE ŞAŞMAZ ADALETİ var işte sonunda seni kullandılar kullandılar attılar köşeye bakalım bundan ders alıp kendine özüne davana geri SAMİMİ şekilde dönüp savunacak mı yoksa yine KULLAN kaldır at mı olacak ama inanın acımıyorum başka yerlerden AFERİN alacağım diye İHANET edersen peşine takıldığın tipler seni böyle DIŞ KAPININ MANDALI yapıverirr

protokoldekinlere bak!

sema kim? alakasız alakasız kişiler nedir böyle?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23