• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gelecek Partisi, CHP'yle ittifak yapacak mı? Merak edilen sorunun cevabı canlı yayında verildi

Yeniakit Publisher
2023-08-25 00:58:00 -

Milletvekili seçimlerinde CHP listelerinden vekil seçilen Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, partisi ve CHP arasında ittifak olacak mı? sorusuna cevap verdi.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, 'CHP ile ittifak yapılacak mı?' sorusuna yanıt verdi. Şahin, "Şartlara göre kapılar açık" dedi.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde hezimete uğrayarak ağır bir yenilgi alan 7'li koalisyonda 2024 yerel seçimleri öncesi ittifak tartışmaları sürüyor. CHP ve İYİ Parti'nin yerel seçim restleşmesine, diğer ittifak üyeleri de dahil oldu.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, tv100'de katıldığı canlı yayın programında partisinin 'Yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapacak mı?' sorusunu yanıtladı.

"Şartlara göre kapılar açık"

Yerel seçimlerle ilgili Şahin "Bölgelere göre değişen ittifak koşulları oluşabilir, bununla ilgili konuyu saklı tutuyoruz. Bir iddiamız var, biz bunu sonuna kadar taşıyacağız ama şartlara göre kapılar açık" dedi

"Yerel dinamikler belirleyecek"

Aktaş'ın "CHP’yle kapılar açık mı?" sorusuna Şahin "Genel Merkez seviyesinde süreç ne getirir onu göreceğiz ama yerelde kendiliğinden dinamikler oluşabiliyor. Bu süreci biraz da yerel dinamikler belirleyecek" yanıtını verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bal

Ne şiş yansın ne kebap misali her daim olduğu gibi kaypak kaypak konuşmuş Geleceksiz Parti'nin milleti temsil etmeyen aktörü...

Hakan Temür

Ulan bu gelecek partisi ne yimin partisi bir avuç koltuk sevdalısı ve yalancı bir adamın peşinde koşuyor adam desen Tipitip gibi şakır şakır yalan söyleyen ve Kk  kılı olmayı liderlik sanan biri
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23