• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gebze’de veterinere şiddet: Mama ücreti yüzünden dayak

Yeniakit Publisher
2024-07-23 07:21:00 - 2024-07-23 07:23:08

Gebze'de, üç kişi mama ücreti nedeniyle bir veteriner kliniğine saldırdı. Saldırganlar, veterineri önce dükkanında darp etti, ardından dışarı çıkararak şiddete devam ettiler. Olay, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son buldu.

Olayın detaylarına göre, veteriner hekimle mama ücreti konusunda anlaşmazlık yaşayan üç kişi, kısa sürede tartışmayı fiziksel şiddete dönüştürdü. Darp edilen veteriner, olayı hemen polise bildirdi. Güvenlik güçleri, saldırganları tespit etmek için olay yerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 Yaşanan bu olay, Gebze’de büyük tepki topladı. Sosyal medyada geniş yankı bulan olay, veteriner hekimlerin güvenli çalışma koşullarının sağlanması konusunu bir kez daha gündeme getirdi. Uzmanlar, veterinerlerin ve diğer sağlık çalışanlarının güvenliğini sağlamak adına daha etkin önlemler alınması gerektiğini belirtti.

 Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ferhat

Herkes bir ayrıcalık peşinde....şiddeti meydana getiren zihniyeti gerginlikleri ve dargınlıkları bitirelim diyen yok. "Yaşanan bu olay, Gebze’de büyük tepki topladı. Sosyal medyada geniş yankı bulan olay, veteriner hekimlerin güvenli çalışma koşullarının sağlanması konusunu bir kez daha gündeme getirdi. Uzmanlar, veterinerlerin ve diğer sağlık çalışanlarının güvenliğini sağlamak adına daha etkin önlemler alınması gerektiğini belirtti."

Abdulah

Sağlık çalışanlarına el kaldran soysuzler idam edilmeli.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23