• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gazze'ye tanklarla girmeye çalışan İsrail’i El Kassam Tugayları böyle avladı

Yeniakit Publisher
2023-10-31 09:10:00 -

İsrailli teröristleri soykırımı devam ederken karadan Gazze’ye girmeye çalışan soysuzlar bir bir avlanıyor. Gazze’ye girmeye çalışan İsrail’e ait tanklar El Kassam Tugayları tarafından havaya uçuruldu.

İsrail ve Hamas arasındaki savaş devam ediyor... Savaşın 25. gününde yaşanan gelişmeler... Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e kapsamlı saldırı başlattı. İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava saldırılarına başladı.

Hava saldırında umduğunu bulamayan İsrail terörist kabilesi günlerdir karada Gazze’ye girmeye çalışıyor. Mücahitlerin durmadan geri püskürttüğü İsrail askerleri çareyi tanklarla girmekte buldu. Bir sürü tankı Gazze sınırına süren İsrail, umduğunu bulamadı. El Kassam Tugayları tankları bir bir böyle avladı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kazim

Filistin içinde içinden çıkılmaz sonu meçhul bir savaşa girdi ordusu yok onların yanı sıra belki büyük bir savaş çıkacak hemde ateşkese İsrail'i zorlamali muslimanlar bu kuffarin karşısında birlik ve kuvvetli durmalı

Osman AYDIN

HAYDI ALLAH'IN ASLANLARI BUNLARA BOYUNUN OLCUSUNU GOSTERIN BUYUK BIR YENILGIYI TATDIRIN ALLAHIM FILISTINLILERE ZAFERI YAŞATMAYI NASIBEYLE GIZLI ORDULARINI GONDER UYUYAN MUSLUMAN ORDULARINI GAFLET UYKUSUNDAN UYANDIR RABBIM 3O YIL ONCE BU COCUKLARIN AILELERINI KATLEDEN BU KAFIR SURULERINDEN INTIKAMLARINI ALARAK GASBEDILEN TOPRAKLARINI ALMALARINI NASIBEYL YARABBIM SMIN INŞALLAH ZAFER ISLAMINDIR YETERKI SEFERE ÇIKIN YETERKI CESARETLI OLUN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23