• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gazze'deki Sahra Hastanesi'ne paraşütle tıbbi malzeme ulaştırdılar

Yeniakit Publisher
2023-11-12 06:51:00 -
Gazze'deki Sahra Hastanesi'ne paraşütle tıbbi malzeme ulaştırdılar

Ürdün silahlı kuvvetlerinin Gazze'deki Ürdün Sahra Hastanesi'ne paraşütle acil tıbbi malzeme ulaştırdığı bildirildi.

Ürdün resmi haber ajansı Petra'ya göre, yetkili askeri bir kaynak, tıbbi malzeme yardımının Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne bağlı bir uçak tarafından paraşütlerle atıldığını söyledi.

Tıbbi malzeme desteği operasyonunun ikinci kez yapıldığına dikkat çekilen haberde, olayın Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar işbirliğinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Haberde, Ürdün Sahra Hastanesi'nin Gazze Şeridi'ne yönelik süren bombardımana rağmen çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

Ürdün Kralı 2. Abdullah, 6 Ekim'de, Gazze'deki Ürdün Sahra Hastanesi'ne ilk kez tıbbi malzeme ve ilaç tedariki için silahlı kuvvetlerin başarılı bir operasyon gerçekleştirdiğini duyurmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

HANGİ SAVAŞTA BÖYLE REZİLLİK YAŞANMIŞTIR Kİ, HASTANELERE TIPBİ MALZELELERİN ULAŞTIRILMA YOLU HAVA PARAŞÜTLERİYLE SAĞLANIYOR?, BU DÜNYANIN AYIBI YETER, MAĞDUR OLANLAR HAYVAN DEĞİL İNSANOĞLUDUR, NASIL DÜNYA DEVLETLERİ BU KADAR GADDAR OLABİLİYOR? VE 10 MİLYONLUK NÜFUSA KARŞI ACİZLİK GÖSTERİYORLAR, AYPTIR, YAZIKTIR, GÜNAHTIR, ELBETTETE BİR GÜN BUNUN TOPTAN HESABI SORULACAKTIR.

siyasi analizci

Dünya Müslümanları gözünde kahramanlık havası yapmışında onca atılan füzeyi düşüren g*t kubbeleri bunları görmedimi sahtekar itlerin ortağı Müslümanlar yermi bu ucuz kahramanlığı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23