• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gazze’deki Mağdurların Sofrasına Kızılay’la Umut Olun

Yeniakit Publisher
2024-08-26 23:16:00 -
Gazze’deki Mağdurların Sofrasına Kızılay’la Umut Olun

Türk Kızılay, tüm kısıtlamalara rağmen Gazze’deki çatışma mağdurlarına destek olmaya devam ediyor. Bölgede günde 15 bin öğün sıcak yemek ulaştıran Türk Kızılay, bu miktarı yardımseverlerin bağışlarıyla artırmayı planlıyor. Türk Kızılay’ın Gazze Aşevine yapacağınız her bağış, zor durumdaki insanlara bir nefes olacak.

Gazze’de yaşanan çatışma ortamı gıda krizini derinleştirirken Türk Kızılay, yardımlarıyla mağdurların yanında olmaya devam ediyor. Sınır kapılarından Gazze’ye insani yardımların geçişinin kısıtlanması ise bölgede gıda erişimini zorlaştırıyor. Gazze’de faaliyetini aralıksız sürdüren Türk Kızılay Gazze Aşevi de gıda ihtiyacını karşılamak için bağışçılarının desteğiyle Gazze halkına sıcak yemek ulaştırıyor. Günlük 15 bin öğün sıcak yemek ulaştıran Gazze'deki Kızılay aşevi, yardımseverlerin  katkısıyla daha fazla insana aş olabilir.

Türk Kızılay’ın Gazze’deki yardım çalışmalarına destek vermek için www.kizilay.org.tr ile dijital bankacılık, Kızılay mobil bağış uygulaması üzerinden ve 2668’e GAZZE yazıp kısa mesaj göndererek (1 SMS 50TL) bağış yapabilirsiniz. Unutmayın, bağışlarınız Gazze’deki bir sofraya daha umut olabilir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leyl....

Devletimiz muktedir degil midir? Bizim insanimizin hepsi zengin degil ki, ancak kendine yetiyor!!

Mehmet

Kzılay tüm iletişim hatlarından yardım çağrısını tekrarlamalı ve her yerde dikkat çekmeli Televizyonlar ve iletişim kanalları 24 saat aktif çağrı yapmalı.Elimizde bir ekmek varsa öncelik Oradaki kardeşlerimizin bizler adına İslam adına şehit oluyorlar Müslümanların gafletinden dağınıklığınından birlik olunmadığından ve nefsinin Müslümanlığından Dünya hayatı İslamın amaç değil araç olarak yaşanması gerçek anlamda Müslüman olunmadığından Fatura onlara kesiliyor nerdeyse 1 yıl oldu orada kimse koymadılar.Suçlu Müslümanlar çünkü Allah herkesten fazla imkanı müslümanlara vermiş kullanmamışız Gücün varsa kullanamayıp durduramadıktan sonra veya birşey yapamadıktan sonra Müslümanlık diye bir şey kalmamış.Orası Müslümanların bileşkesidir .Batının bileşkesi’de İsrail Onlara bak ne yapıyorlar Müslümanların hali ortada güçlü olursan kimsenin burnu kanamaz caydırıcı olursun kimse zarar veremez
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23