• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gazze'deki korkunç durumu gözler önüne serdi! Muhabir canlı yayında açlıktan bayıldı

Yeniakit Publisher
2024-01-29 22:22:00 -

Tam 115 gündür Gazze'yi bombalayan ve kuşatan İsrail, insanlık dramına neden oldu. Canlı yayına katılan bir muhabir açlıktan baygınlık geçirdi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik sürdürdüğü insanlık dışı saldırıları 115'inci gününde devam ederken bölgeden yürek yakan görüntüler gelmeye devam ediyor. Gıdaya erişim sorununun yaşandığı işgal altındaki kentte haber görevinde olan Filistin TV muhabiri Amr Al Dahoudi, Gazze'den yayın yaptığı esnada canlı yayında açlık ve yorgunluktan bayıldı.

115 gündür İsrail işgali ve ablukası altında bulunan Gazze Şeridi'nde insani tablo ağırlaşıyor. İsrail ordusunun insanlık dışı saldırıları devam ederken kentte gıda ve temiz içme suyu sorunu da yaşanıyor. Bölgede görev yapan basın mensupları da gıda krizinden etkileniyor. İşgal altındaki kentten gelişmeleri aktaran bir muhabir canlı yayında açlık ve yorgunluktan bayıldı.

İsrail ordusu, 7 Ekim 2023'ten beri yaklaşık 2,3 milyon Filistinlinin yaşadığı Gazze Şeridi'ne aralıksız saldırırken, tam ablukaya aldığı bölgeye insani yardım girişine de izin vermiyor.

Muhabir yayın esnasında bayıldı

Gazze'de gıdaya ve temiz suya erişim sorunu baş gösterirken bölgeden yayın yapan Filistin TV muhabiri Amr Al Dahoudi, canlı yayında açlık ve yorgunluktan bayıldı. O anlar ise kameraya yansıdı.

Hayatta kalmak için hayvan yemi tüketiyorlar

İsrail'in insani yardımların ulaşmasını engellediği Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Filistinliler ise, hayatta kalabilmek için hayvan yemlerini öğüterek tüketmek zorunda kaldıklarını söyledi.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 11 bini çocuk, 7 bin 500'ü kadın olmak üzere 26 bin 637 Filistinli öldürüldü, 65 bin 387 kişi yaralandı. Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor. İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de 7 Ekim 2023'ten bu yana İsrail güçleri ile yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 378 Filistinli hayatını kaybetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ismet

Rabbim herkesi gören bilensin.şu bütün Müslüman devletlerinin başta Türkiye yöneticileri olmak üzere en kısa zamanda helak eyle Rabbim.hepsi 300 bin 200 bin haksız yere aylık alıyorlar fitil fitil ağzınızdan burnunuzdan gelsin.müslüman kardeşlerimiz orda aç susuz binlerce ölürken sizler ensenizi kalınlaştırın.

Bülent

Vallahi batsın bu dünya artık. İlahi adaletin tecelli edeceği gün gelsin artık. ALLAH BELANI BIN BELANIZI VERSİN EY NETANYAHU VE AVANESİ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23