• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gazze'de cami yakan siyonist askerler bir de poz verdi!

Yeniakit Publisher
2024-06-10 19:24:00 - 2024-06-10 21:17:07
Gazze'de cami yakan siyonist askerler bir de poz verdi!

Gazze'de bir camiyi ateşe veren siyonist İsrail'in askerleri o anları önünde poz verdikleri fotoğraf karesiyle dünyaya servis etti.

Katil İsrail'in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarındaki zulmü 7 Ekim'den beri aralıksız sürüyor.

Bebek katili Netenyahu liderliğindeki saldırılarda 40 bine yakın Filistinli şehit oldu. Resmi kayıtlara göre 100 bine yakın sivil de yaralanırken yüzbinlerce Gazzeli ise yerlerinden edildi.

Siyonist İsrail bölgedeki evlerle birlikte tüm yapılara zarar veriyor. Okulları, hastaneleri, camileri de vuran katil İsrail ordusu, yardımların girişini engellediği Gazze'de Filistinlileri açlığa mahkum ediyor.

Camiyi yakıp bir de poz verdiler!

Gazze'de bir grup siyonist asker camiyi ateşe verdi. İşgalci askerler caminin önünde bir de poz vererek fotoğraf karesini dünyaya servis etti.

Siyonistlerin paylaştığı fotoğraf sosyal medyada yayılırken, yahudinin barbarlığına tepki yağdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Millet

Allah'ım bu lanetli kavmi kahret, lanetin gazabın onların üzerine olsun. Tarihler boyunca, Müslümanlar hiç bir dinin ibadethanesine kötü muamele yapmadı, zira bu Allah'ın emridir.

Karahan

Ey Hamas yöneticileri dualarımız sizinle... Amma bu kadar genç nüfusun birer kaleşnikof silahlı bile yok. Siyonist katilleri ortalıkta cirit atıyorlar. Kana susamış bu vampirlere karşı en basit bir silahı edinmemiş olmanız sadece sizin değil İslam ülkelerinin de yüz karası. Yoksa Siyonist katiller bu kadar rahat cinayet işleyemezdi. Halkın una değil silaha ihtiyacı var. Yazıklar olsun bizlere...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23