• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gazze kasabı Netanyahu duyurdu! İsrail yeni katliam için düğmeye bastı

Yeniakit Publisher
2024-03-20 22:57:00 - 2024-03-21 00:05:11
Gazze kasabı Netanyahu duyurdu! İsrail yeni katliam için düğmeye bastı

Gazze'de sivillere bomba yağdıran İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu, Refah'a saldırı planını onayladığını ve sivil halkın bölgeden çıkarılmasına ilişkin planı da "yakında" onaylayacaklarını bildirdi.

İsrail Başbakanlık Basın Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ile 18 Mart'ta yaptığı telefon görüşmesine dair açıklamada bulundu.

Netanyahu, başlangıçta Hamas'ın ortadan kaldırılması gerektiği konusunda Biden ile anlaştıklarını savunarak, "Ancak savaş sırasında bu hedefe ulaşmanın en iyi yolu konusunda aramızda anlaşmazlıklar olduğu sır değil." dedi.

İlk başlarda Biden'a, işgalci ordusunun Gazze Şeridi'ne girmeden Hamas'ı yenmenin imkansız olduğunu söylediğini belirten Netanyahu, son görüşmede de Başkan'a, Hamas'ın geriye kalan taburlarını yok etmek için Refah'a girmeden zaferi tamamlamanın imkansız olduğunu aktardığını ifade etti.

Refah'a saldırı planı

Katil Netanyahu, ordunun Refah'a saldırı planını onayladığını hatırlatarak, "Yakında (Refah'ta) sivil halkın savaş bölgelerinden tahliye edilmesine yönelik planı da onaylayacağız." bilgisini verdi.

Refah'a saldırı planının biraz zaman alacağını belirten Netanyahu, "Han Yunus'ta, merkezdeki kamplarda, Şifa'da yaptığımız gibi üst düzey Hamas yetkililerinin tasfiyesi, yakalanması ve yüzlerce teröristin tasfiye edilmesi yönünde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Trump'tan İsrail çıkışı! 'Yok edilecekler'" target="_blank">
Trump'tan İsrail çıkışı! 'Yok edilecekler'
Trump'tan İsrail çıkışı! 'Yok edilecekler'

Dünya

Trump'tan İsrail çıkışı! 'Yok edilecekler'

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İ. Keskin

Bu manyağı durduracak hiç bir güç yok mu? Allah'ım biz ne ettik ki de bize bu soykırımda bizi aciz bıraktın? Allah'ım sen bizi affet, yardın et. Bizim netanyahu katilini durduracak ne halimiz, ne de gücümüz var!

Gültekin

İSRAİL KİMİ KATLETMEK İÇİN DÜĞMEYE BASTI, ÇOCUKLARI, KADINLARI SAVUNMASIZ VE SİLAHSIZ ASKER OLMAYAN SİVİLLERİ, UTANMADAN BUNUN ADINA DA SAVAŞ DİYOR, BUNDAN DA ANLAŞILIYOR Kİ, ASKERİ OLAN BİR DEVLET İLE SAVAŞMIŞ OLSA, İSRAİL DEVLETİ DİYE BİR DEVLET KALMAZ, MASUMLARI ÖLDÜREREK SSAVAŞ KAZANDIĞINI SANAN APTAL YAHUDİ MİLLETİNDEN BAŞKASI OLAMAZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23