• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gayrimeşru ilişkide rezalet içinde rezalet! Hem kadına şiddet hem de yok şikayet

Yeniakit Publisher
2023-06-14 16:49:00 - 2023-06-14 17:26:54

İzmir'in Bornova ilçesinde bir kadın, gayrimeşru ilişki yaşadığı öne sürülen erkek tarafından sokak ortasında darbedildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken kadın, olay yerine gelen polislere dayak yediği kişiden şikayetçi olmadığını söyledi.

İzmir'in Bornova ilçesinde bir kadın, gayrimeşru ilişki yaşadığı öne sürülen kişi tarafından sokak ortasında darbedildi. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülenirken, saniyeler sonra olay yerine gelen polisi karşısında gören kadın, dayak yediği kişiden şikayetçi olmadı.

Olay gece saatlerinde Barbaros Mahallesi Burak Reis Caddesi'nde meydana geldi. Gayrimeşru ilişki yaşadıkları öne sürülen çift, kaldırımda tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesinin ardından erkek şahıs, kadını darbetmeye başladı. Sesleri duyan çevre sakinleri ise durumu bildirirken polis ekipleri çok kısa sürede olay yerine geldi. Polisi karşısında gören kadının ise kendisini darbeden erkek arkadaşından şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Kadına şiddet kamerada

Öte yandan meydana gelen olay sesleri duyup balkonuna çıkan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntüde erkek şahsın bağırarak kadına saldırdığı ve darbettiği, polisin de olaya müdahale ettiği anlar yer aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

ŞİDDETİN ÖZÜNDE YATAN EKSİKLİĞİMİZİ HEP BİRLİKTE GÖZDEN KAÇIRIYORUZ, ŞİDDET NE TAHSİL SORUNU, NE EĞİTİM SORUNU, ŞİDDETİN ÖZÜNDE SAMİMİ İSLAMİ BİLGLERDEN YOKSUN OLUŞUZDUR, HANGİ İNSAN DÜRÜST HAYAT ARKADAŞINA EL KALDIRIP DA ALLAH BUNU CEZASIZ BIRAKMAYACAĞINI BİLMEZ? AHLAK VE MANEVİYATTAN ÇOK UZAKLAŞTI, BU NİSBETTE DE ŞİDDETLER ARTTI.

laik.modern,medeni sözde izmir ha

laik.modern,medeni sözde izmir ha
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23