• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray maçı CANLI İZLE: Galatasaray-Alanyaspor maçı canlı anlatım! Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, şifreli mi?

Yeniakit Publisher
2022-10-23 20:27:00 - 2022-10-23 22:07:37
Galatasaray maçı CANLI İZLE: Galatasaray-Alanyaspor maçı canlı anlatım! Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, şifreli mi?

Süper lig'in 11. hastasında Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Maçı seyretmek isteyen taraftarlar ise hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, şifreli mi? Süper Lig maçı için nefesler tutuldu. İşte Galatasaray Alanyaspor maçı canlı yayın ve canlı skor bilgileri, Galatasaray-Alanyaspor maç sonucu...

Zirve yarışında iki haftadır tökezleyen Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Alanyaspor'u konuk ediyor. Puanlara bakılacak olunursa Galatasaray'ın 17, Alanyaspor'un 12 puanı bulunuyor. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, şifreli mi?

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Alanyaspor'u konuk ediyor. İşte Galatasaray Alanyaspor maçı canlı yayın ve canlı skor bilgileri...

Galatasaray 2-2 Alanyaspor (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Galatasaray ile Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında kozlarını paylaştı. Nef Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakem Ali Palabıyık düdük çaldı. Sarı-kırmızılılar 2-0 öne geçtiği müsabakada üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray'ın gollerini Mertens ve Icardi kaydetti. Alanyaspor'un golleri Balkovec ve Hassan'dan geldi. Cimbom'da Sacha Boey ve Abdülkerim Bardakcı kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İşte maçla ilgili tüm detaylar ve özet...

İLK YARI: 1-0

11' Icardi'nin pasında, Mertens topu ağlara gönderdi ve Galatasaray formasıyla ilk golünü attı.

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı 9 karşılaşmada 5 galibiyet, ikişer beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takımın 17 puanı bulunuyor.

Corendon Alanyaspor ise oynadığı 10 maçta üçer galibiyet ve beraberlikle 12 puan toplarken, 4 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray-Alanyaspor maç sonucu detaylı anlatım...

CANLI ANLATIM

56' Galatasaray'da sakatlık yaşayan Kazımcan Karataş oyuna devam edemeyecek gibi duruyor. Berkan oyuna girecek.

53' DİREKTEN DÖNDÜ! Alanyaspor gole çok yaklaştı. Konuk ekipte Oğuz Aydın topu önüne aldıktan sonra çok sert vurdu direk gole izin vermedi.

49' Galatasaray orta sahasında Sergio Oliveira'nın savunma arkasına gönderdiği topa Kerem hareketlendi ama kaleci Runarsson tehlikeyi erken sezdi ve topu uzaklaştırdı.

İkinci yarı başladı.

İlk yarı bitti.

45' Galatasaray'da Milot Rashica itirazlarının ardından sarı kart gördü.

42' Galatasaray sağ kanattan Milot Rashica ile rakip ceza sahasına girmek istedi ancak savunmada Yusuf geçit vermedi.

35' Galatasaray'da Sacha Boey'nin kırmızı kartı sonrası sağ beke Kerem Aktürkoğlu, geçti.

33' Galatasaray'da Sacha Boey ikili mücadelede Candeias'a arkadan yaptığı müdahalenin ardından maçın hakemi Ali Palabıyık tarafından doğrudan kırmızı kart gördü.

24' GOL GEÇERSİZ! Galatasaray'da savunma arkasına hareketlenen Icardi, ceza sahasına girdikten sonra aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi ancak ofsayt gerekçesi ile ikinci kez gol geçerli sayılmadı.

18' Galatasaray'da hücuma destek veren Sacha Boey, sağ kanattan ceza sahasına yerden ortaladı, Mertens ceza sahası içinde vuruşunu yaptı ancak kaleci Runarsson gole izin vermedi.

12' GOL! Galatasaray Mertens'le öne geçti. Sergio Oliveira'nın savunma arkasına gönderdiği topu Icardi, ceza sahasına koşu gösteren Mertens'e gönderdi. Belçikalı oyuncu rahat pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Dries Mertens, bu golle Galatasaray kariyerinin ilk golünü kaydetti.

6' Galatasaray baskılı oynamaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takımda orta alanda topla buluşan Sacha Boey, sol ayağıyla sert vurdu kaleci Runarsson topu güçlükle kurtardı.

3' Galatasaray maçın başında Kerem Aktürkoğlu ile etkili geldi. Kerem'in ceza sahasında rakibinden sıyrıldıktan sonra kale çizgisine gönderdiği topu Icardi istediği gibi tamamlayamadı ve top Mertens'te kaldı. Belçikalı oyuncunun sol çaprazdan yaptığı vuruş filelerle buluştu ancak kale çizgisinde Icardi'ye çarpan top ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı.

Alanyaspor ikinci yarıya baskılı başlarken; Akdeniz ekibinde Balkovec 68. dakikada frikikten attığı golle farkı 1'e indirdi.

Akdeniz ekibi karşılaşmanın son anlarında iyice yüklenmeye başladı ve Hassan'ın kafa golüyle skora 2-2'lik eşitlik geldi.

BİR KIRMIZI DAHA!
Galatasaray'da Sacha Boey'in ardından 90+4. dakikada Abdülkerim Bardakcı da direkt olarak kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Başka gol olmayan müsabaka 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Bu sonuçla beraber Galatasaray'ın puanını 18 oldu. Alanyaspor ise 13 puana ulaştı. 

İlk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi.

Alanyaspor: Runarsson, Furkan Bayır, Fatih Aksoy, Rassoul, Yusuf Özdemir, Fer, Efkan Bekiroğlu, Lusamba, Efecan Karaca, Candeias, Hassan.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Saat: 20:00

Hakem: Ali Palabıyık

Stat: Nef

Yayın: beIN SPORTS 1

İşte Galatasaray Alanyaspor maçı canlı izle linki. TIKLAYINIZ

İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi

Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Fatih Aksoy, Rassoul, Yusuf Özdemir, Fer, Efkan Bekiroğlu, Lusamba, Efecan Karaca, Candeias, Hassan

Galatasaray - Alanyaspor maçından kareler

Galatasaray - Alanyaspor maçından kareler

Galatasaray - Alanyaspor maçından kareler

Galatasaray - Alanyaspor maçından kareler

İlginizi çekebilir → Galatasaray'da Alanya maçı öncesi bomba gelişme! → TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir → İskender kebap tarifi (evde) nasıl yapılır? Lokanta usulü iskender sosu (Bursa iskender) tarifi nasıl yapılır? → TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir → Hayrabolu tatlısı tarifi nasıl yapılır? (Kadı göbeği) Hayrabolu tatlısı malzemeleri neler? Hayrabolu tatlısı nasıl haşlanır? → TIKLAYINIZ 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23