• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Futboldan siyaset üretenlere Erdoğan'dan tokat! "Size Riyad'dan ekmek çıkmaz"

Yeniakit Publisher
2024-01-07 14:48:00 -
Futboldan siyaset üretenlere Erdoğan'dan tokat! "Size Riyad'dan ekmek çıkmaz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak skandallara sahne olan süper kupa maçı üzerinden siyasi hesap yapmaya kalkan odaklara seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 belediye başkan adayının açıklandığı etkinlikte konuşma yaptı. Konuşmasında Erdoğan, son günlerde Suudi Arabistan'daki süper kupa skandalı üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Her karışı ter ve kanla sulanmış vatanda ameliyat yapmaya kalkanlara meydanın boş olmadığını göstermek boynumuzun borcudur. Riyad'dan size ekmek çıkmaz. Tişörtleri farklı bir şekilde boyamak size bir şey kazandırmaz. Samimi iseniz bunu ülke genelinde milli olarak ifade edin. İpleri emperyalistlerin elinde olan marjinalleri anlayabiliyoruz. Varoluşlarını yapıyorlar. Ülkemizin ikinci büyük partisinin Türkiye düşmanlarına kuyruk olmasıdır bizi üzen. Uzun bir süredir siyaseten iflas ettiler. Parti içi iktidar kavgasını unutturmaktan başka işe yaramıyor bunlar. Özgür efendinin genel başkanlığı başlamadan vesayet gölgesinde bitmeye yüz tuttu. Milletimizi gerçek belediyecilikle buluşturup Özgür efendiyi de özgürleştireceğiz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

emeklinin biri

sana da emeklilerden 80077 tl den dolayı oy çıkmaz 2002 den buyana sana oy veren biri olarak bunu ben söylüyorum hadi şimdi gel de gör meydanları bakalım eski kalabalıkları toplayabilecekmisin

Siyonist-emperyalist hacli kuklasi danalar... HALA BIRAKTIGIMIZ YERDEOTLUYOR:)

......
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23