• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fransızlardan olay yazı: Türkler bunu Rusya olmadan gerçekleştirdi

Yeniakit Publisher
2020-03-05 21:19:00 -
Fransızlardan olay yazı: Türkler bunu Rusya olmadan gerçekleştirdi

Fransız L'Opinion gazetesi, Bahar Kalkanı Harekatı sırasında rejim güçlerine büyük darbe indiren SİHA'lar ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. Gazete, "Türkler Rusların desteği olmadan operasyon düzenledi" değerlendirmesi yaptı.

Fransız L'Opinion gazetesinde Türkiye'nin 10 yıldır ulusal sanayi kapasitesini geliştirdiği ve SİHA alanında Fransa gibi ülkelerin önüne geçtiği belirtildi.

Fransız L'Opinion gazetesinin haberinde, Türkiye'nin, Bahar Kalkanı Harekatı'nı, Esed rejiminin İdlib'i ele geçirmesini önlemek için düzenlediği vurgulandı.

"Bir haftadır, Türk ordusu SİHA konusundaki kapasitelerini çarpıcı bir şekilde gösteriyor"

Türkiye'nin, NATO'nun standartlarında operasyon düzenlediği aktarılan haberde, "Bir haftadır, Türk ordusu SİHA konusundaki kapasitelerini çarpıcı bir şekilde gösteriyor. Türkiye on yıldır ulusal sanayi kapasitesini geliştirdi. Türkiye net olarak bu alanda Fransa gibi ülkeleri geçti" ifadeleri kullanıldı.

"Türk SİHA'lar daha etkili"

Haberde, bu SİHA'ların Fransız ordusunun kullandıklarından daha küçük ancak maliyetinin daha düşük ve etkili olduğu kaydedildi.

"Türkler Rusların desteği olmadan operasyon düzenledi"

Türkiye'de şu an performansı daha güçlü SİHA'ların üretildiği belirtilen haberde, Türk ordusunun elektronik savaş alanındaki kapasiteleri sayesinde Rusların desteği olmadan operasyon düzenleyebildiğini ortaya koyduğunun altı çizildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gayret

rus destegi ne gerek. Bize Allah ve müminler yeter.

osmanoğlu2023

fransa suriyeyede fransız kalmış anlaşılan! 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23