• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Filistinli dedenin katledilen torununa vedası yürekleri dağlamıştı! İşte Halid dedenin acılı hikayesi…

Yeniakit Publisher
2023-11-30 07:12:00 -

Filistinli Halid dedenin katil İsrail tarafından katledilen 3 yaşındaki torununa veda görüntüleri tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Görenlerin yüreklerini dağladığı görüntülere karşı İsrail destekçileri, "Torunu sayesinde cennette huri kovalayacak" gibi skandal ifadelerle kinlerini kusmuştu. Katil İsrail'in acımasızca katlettiği 3 yaşındaki Reem'den geriye sadece bunlar kaldı. İşte Rememve Halid dedenin yürekleri dağlayan o hikayesi…

Gazze'de yaşanan soykırımda çocuk ölümleri görüntüleri dünyanın içini sızlatmaya devam ediyor. Son olarak İsrail'in Gazze'nin güneyindeki El Nuseyrat mülteci kampına düzenlenlediği saldırılarda 3 yaşındaki Reem hayatını kaybetmişti. Defin için hazırlanan Filistinli Halid Nebhan'ın torununa son vedası yürekleri dağlamıştı.

"KÜPESİNİ GÖĞÜSÜMDE BİR ROZET GİBİ TAŞIYACAĞIM"

Milyonların yüreklerini dağlayan o görüntülere dair konuşan Halid dede "Ben onun yüzündeki tozları temizliyordum. Kızım Rim ve oğlum Tarık, ruhumun ruhu, Allah onlara emanet etsin. Yüzündeki tozları gidermek için onu tuzlu suyla temizliyordum. Küpesinin tekini buldum, diğeri kayıptı. Dedim ki, 'Bu senin küpen canım ve onu senden bana bir hatıra kalması için alacağım' İşte bu onun küpesi. Hep benimle kalacak ve bana onu hatırlatacak. Küpesini göğsümde bir rozet gibi taşıyacağım" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet Faruk

Allah belanı versin Netenyahu ve bunak Biden

Xxx

Allahın laneti israil ve amerikanın üzerine olsun bizim dinimiz ne güzel çocuklara dokunma diyor... ????????bizimle de savaş çıkarsa sabırsızlıkla canlarını cehenneme göndermek için bekliyoruuum.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23