• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Filistin zulme karşı direniyor!

Yeniakit Publisher
2023-04-05 23:49:00 - 2023-04-06 00:47:50
Filistin zulme karşı direniyor!

Filistin kuvvetlerinin, Gazze şeridi bölgesinden İsrail'e 2 roket ateşlediği açıklandı.

Siyonist İsrail polisi Mescid-i Aksa'ya son 24 saatte üç baskın düzenledi.

Kadın-erkek ayırt etmeksizin şiddet uygulayan İsrail'e karşın 20 bin Müslüman Mescid-i Aksa'da omuz omuza Teravih namazı kıldı.

İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada da Filistin kuvvetlerinin Gazze Şeridi bölgesinden İsrail’e 2 roketin ateşlendiği açıklandı.

Öte yandan ateşlenen roketler nedeniyle İsrail’in Gazze Şeridi’ne yakın bölgelerinde siren seslerinin yükseldiği öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

osmanlı kartalı

siyonistin eceli yaklaşıyor ya ondan kuduruyor ama ne yapsa nafile geberip gidecek

Kul Ahmet

Bu işin tadı tuzu daha varsa ... Kaçtı. Yani anlayamadığım şey iki milyara yakın Müslüman bir avuç siyonistin hakkından nasıl gelemiyor?!?!?!? Siyonizmin ABD'si şusu busu varsa bizim ALLAH'ımız (cc) var. Yani bir Müslüman çıkıp bunu neden söyleyemiyor. Ne yapacak ABD dediğiniz, putlaştırdığınız rezil ülke. Kendine hayrı yok. Veya da bedeli neyse ödeyelim biz Müslümanlar olarak. Bakın bendeniz tam emekliliği gelmiş hayatımı yaşamanın eşiğindeyim ama vallahi billahi seve seve ve gönüllü olarak kurulacak bir orduda görev almaya hazırım. Kaç siyonist öldürebilirsem şerefimdir. Burada tek önemli olan şey pusuya düşmeden Kudüs'e ulaşmaktır. Gerisi kolay. İçimiz temiz olmalı. İçimizde FETÖ'cü, PKK'cı, ABD'ci, masacı olursa işimiz biraz zor olur. Yeter artık nedir bu sürekli böyle?! Başlarım bir avuç siyon köpeğine. Ha, bakın iyi niyetli temiz Yahudilerin de arada yanmasını istemem. Ama nasıl ayırt edeceğiz? Velhasılı süreç bir şekilde başlamalı. Herkes bedeline katlanmalı. Büyük bir savaşa mı dönüşür yok ne bileyim ne mi olur, ne olursa olsun. En fazla bir canımız var o da feda olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23