• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Filistin destekçilerine öldüresiye saldırı… Bu da demokratik Alman terörü!

Yeniakit Publisher
2023-10-23 12:57:00 -

Alman polisi, Filistin'i destekleyen vatandaşlarına karşı adeta terör estirdi!..

İsrail, dünyanın gözü önünde Gazze'de Filistinli sivilleri katlediyor. 16. günde abluka altındaki Gazze'ye bomba yağarken, hastane, cami ve kiliseye düzenlenen saldırılarla yüzlerce sivil hayatını kaybetti. Gazze'de yaşanan bu insanlık dramı, tüm dünyada kınanıyor.

Gece gündüz bombalanan Gazze için dünya genelinde protesto gösterileri düzenleniyor. Ancak bazı ülkelerde Filistin'i destekleyen göstericiler, polis şiddetiyle karşılaşıyor.

Bunlara son örnek Almanya'da yaşandı. Polis şiddetiyle sürekli gündem olan Almanya'da, Filistin'i destekleyenler bir araya geldi.

Ancak polis, destek protestosu düzenleyen göstericilere sert müdahalede bulundu. Bir göstericinin polisler tarafından acımasızca dövüldüğü anlar kameraya yansıdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Almanya bir zamanlar iki taneydi

Almanya da tanıdıklarımdan aldığım son habere göre Almanya 1946 yahudilere bir devlet kurdurmak için... Filistin topraklarına göç etmeyen yahudileri yakan Almanya'dan...İsrail'i dolayısıyla yahudileri eleştirmenin 6 ay hapis cezası olduğu Almanya noktasına geldi...bu karar yeni alınmış...

24 saat

İşte bunlar DEMOKRATİK Terörist DEMOKRASİ dünyanın en aşağılık şeytani düzenidir İSPATI Bütün dünyada gözler önündedir Bizim ülkemizin asla kaldıramayacağı düzendir İMKANI YOK istikrarı sağlayamazsın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23