• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fidel Castro’nun resimleriyle büyüyenleri görelim şimdi! Bizim solaklar Küba’yı da kaybetti

Yeniakit Publisher
2022-11-24 13:15:00 -

Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez'in Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleri, "Fidel Castro’nun resimleriyle büyüyenleri görelim şimdi" yorumlarına neden oldu.

Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez, Türkiye'ye gelerek, başkent Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. "Sayın Erdoğan'a birçok konuda çalışmaya devam edeceğimiz konusunda Küba'nın taahhütünü ifade ettik." diyen Bermudez, "TİKA'nın sağladığı destekler ve diğer destekler konusunda şükran duygularımı ifade etmek istiyorum. Ekvador Ginesi'nde yapılanlar buna örnektir. ABD tarafından uygulanan Ekonomik finansal ablukaya karşı desteklerinden dolayı teşekkür etmek isterim" dedi. Emperyalizme karşı işbirliği vurgusu yapan Bermudez, Türkiye'de olmaktan onur duyduğunu söyledi.

Bermudez'in ziyareti ve yaptığı açıklamalar, her halükarda AK Parti hükümetine ve Erdoğan'a karşıtlık yapılmasını isteyen Türkiye solcularını çıldırttı.

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, Bermudez'in açıklamaları ve Türk solcularının içinde bulunduğu durum da masaya yatırıldı.

Konuya dair değerlendirmelerde bulunan Karahasanoğlu şunları söyledi:

Evet, Fidel Castro'nun resimleriyle büyüyenler... Castro'nun ülkesinde yönetime gelen bir isim, Tayyip Erdoğan'ın dik duruşunu tebrik edecek şekilde Türkiye'ye bir ziyarette bulunuyor. "Dünya Beşten Büyüktür" ve benzer söylemlerle Tayyip Erdoğan'ın başta Amerikan emperyalizmine karşı baş kaldırışını bir anlamda desteklemek için Türkiye'yi ziyaret ediyor ve işbirliğinin geliştirilmesi noktasında açıklamalar yapıyor.

Fidel Castro'nun resimleriyle büyüyenleri bir görelim, sizin hayranı olduğunuz Castro'nun ülkesinde yönetimde olan kişi Tayyip Erdoğan'la el sıkışıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

samimi

Daha fazla incitmeyin adamları...bu gelişme sonrası fazlasıyla incindiler...  

ne castro, ne che quevera... bu ulkede yerli-milli tek gercek devrimci ERDOGANDIR!

sanayi-teknoloji-saglik-ulke yonetimi-milli guvenlik-TAM ISTIKLAL-terorle gercek mucadele-DEGERLERINE SAHIP CIKMA-onurlu dis politika-savunma-bayindirlik-gercek demokrasi ve ozgurluk, DUNYANIN VICDANI-INSANLIGIN TEK UMUDU GERCEK DEVRIMLER SON 20 YILDIR YAPILMISTIR!!!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23