• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Feto'nun eniği Enes Kanter, Filistin üzerinden Türkiye'ye çemkirdi!

Yeniakit Publisher
2023-10-14 12:58:00 -

Terör örgütü elebaşısı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, Türkiye'yi Filistin konusundaki duruşu üzerinden vurmaya çalışırken, Hamas'ı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dünyaya şikayet etti.

Her fırsatta Türkiye'ye iftira atan terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, ABD televizyon kanalı FOX News'e bağlanarak İsrail-Hamas çatışması üzerinden Türkiye'yi karalamaya kalktı.

Küstah açıklamalarda bulunan FETÖ'cü Kanter, Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığı yaptı.

Enes Kanter yayında şu ifadelere yer verdi:

"Bakın tam 73 gün önce, benim diktatör dediğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hamas lideri Türkiye'de bir araya geldi. Hamas gibi örgütler Türkiye, İran gibi ülkelerden çok büyük destek görüyor. Hamas gibi terör örgütleri için özellikle bu iki ülke tam bir cennet.

Bunlardan çok büyük miktarda para topluyorlar. Türk pasaportu alıp istedikleri ülkeye giriş çıkabiliyorlar.

İsrail gümrük memurları, roket yapımında kullanılan Türkiye menşeili ham madde ele geçirdiler. Ben sadece diktatör Erdoğan'ın bir tek kendi ülkesine değil, çevresine de neler yaptığını tüm dünya görebilsin istiyorum."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gel kuçu kuçu

Encek Enis yüreğin varsa gel ülkene burda konuş hadi seni görelim adamsın ya.

Gültekin

ENES KANTER'E UTANMAZ ADAM SEN NASIL MÜSLÜMANSIZ?, 50 YILDIR TÜRK DEVLETİNE KARŞI HER TÜRLÜ TEÖRİSTLERE DESTEK VERENLERİ GÖRMÜYORSUN DA, MASUMLARIN ELİNDEN ZORLA ALINAN VE GASP EDİLEN TOPRAKLARI İÇİN MÜCADELE VERENLERİ VE ONLARIN HAKLI DAVASINA DESTEK VERENLERİ SUÇLAYACAK KADAR İNSANLIĞI VE UTANMAYI UNUTTUNUZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23