• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ'cü Enes Kanter Yunanistan'a ağladı: Erdoğan durdurulmalı!

Yeniakit Publisher
2020-12-08 20:31:00 - 2020-12-08 20:54:05
FETÖ'cü Enes Kanter Yunanistan'a ağladı: Erdoğan durdurulmalı!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak bilinen Enes Kanter Doğu Akdeniz konusunda Türkiye'nin Yunanistan'a karşı saldırgan bir tavrı olduğunu öne sürerek Erdoğan'ın durdurulması gerektiğini söyledi.

FETÖ'cü Enes Kanter, Doğu Akdeniz meselesinde Türkiye'yi suçlayarak Yunanistan'a ait gaz ve petrol sahasında arama yaptığını söyledi.

FETÖ'cü Enes Kanter Türkiye'yi suçladı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak da bilinen Enes Kanter, Doğu Akdeniz konusunda Türkiye'nin Yunanistan'a karşı saldırgan olduğunu öne sürdü.

Boston Celtics'te oynayan Kanter, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de meşru arama ve sondaj faaliyetlerini hedef aldı. Ankara'nın, Yunanistan'ın sahasında çalışma yaptığını savunan FETÖ'cü Kanter, Yunanistan ve Kıbrıslı Rumlara "saldırı" içinde olunduğunu iddia etti.

'Erdoğan durdurulmalı'

Kanter, tepki çeken skandal açıklamasında şunları söyledi:

"Erdoğan'ın; Yunanistan'ın ve komşu ülkelerin hava sahasına, deniz bölgesine saygı duymadığına inanıyorum. Türk hükümeti, yaz boyunca Akdeniz'de, Yunan yetki alanındaki bölgelerde gaz ve petrol yataklarını araştırdı. Erdoğan hükümetinin Yunanistan ve Kıbrıs'a yönelik saldırısına tanık olduk. Erdoğan durdurulmalı."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tima

Böy var beyin yok ..

as

yetki alanı nedir nereye kadardır bilmeden sırf ülkene düşmanlık için konusuyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23