• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ’cü doktordan şeytani plan! Tüyler ürpertici… Eski paylaşımları gündem oldu

Yeniakit Publisher
2023-09-17 10:55:00 - 2023-09-17 11:23:52

Çapa Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatrisi Ana Bilim Dalı eski Başkanı Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu, çocuk hastalarına uyuşturucu ilaç verip manipüle ederek ailelerini tecavüzle suçlattığı iddiasıyla tutuklandı. Profesörün yalnızca hastane ortamında anestezi sırasında verilen ketamin isimli ilacı hayvanlarda kullanılan oranda çocuklara verdiği, etkisine aldığı bazı çocukları, annelerini ve babalarını zehirleyip öldürmeye ikna etmeye çalıştığı da yöneltilen suçlamalar arasında. Zoroğlu'nun eski paylaşımları da gündem oldu.

Süleyman Salih Zoroğlu 2016 yılında FETÖ'cü olduğu için ihraç edilmişti. Savcılık gelen şikayetler üzerine harekete geçti.

Yapılan araştırmalarda 40 çocuğun hipnoz edildiği, aile içi taciz teşhisi konulduğu anlaşıldı.

İddiaya göre doktor çocuklara hayvanlarda kullanılan dozda ketamin ilacı verdi, bilinçaltlarına taciz edildiklerini işledi. Ve teşhis koyduktan sonra ailelere şantaj yaptı. Yetmedi o doktor 13 çocuğa üstün zeka teşhisi koyup yurt dışındaki FETÖ okullarına gönderdi.

Asayiş Şube Gasp ekipleri yaptığı operasyonda şantajcı doktor ve isbirlikçilerini gözaltına aldı.

Doktor ve yardımcısı tutuklandı. Operasyon anıysa kameraya yansıdı.

Eski paylaşımları

Zoroğlu'nun Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar da sosyal medyada tekrar gündeme geldi. Zoroğlu'nun bir kızın ailesi tarafından zorla şizofreni teşhisi aldırılarak susturulduğunu ileri sürmesi dikkat çekti. Paylaşımların her zamanki oyununu oynayabilmek için kendisi tarafından kurgulandığı ileri sürüldü.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur baki

Ruh hastası , hepinizin beyni yıkanıyor.. Sonra salyalı  oluyorsunuz .Allah belanızı versin soyunuz kurusun. O Fettulah şeytanin yüzü suratlarınıza klonlanmış..

Gültekin

Her insan yaptığı kötülüğü hem bu dünyada, hem de ebedi dünyada mutlak cezasını çekeceğine inancımız tamdır. Çirkef insanların kalpleri okunabilse, insanlar dışarıya çıkmaya cesaret edemezler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23