• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ ve HDP gibi Soylu'nun istifasını istedi! Alparslan Kuytul sokakları yine karıştırdı...

Yeniakit Publisher
2022-03-20 18:31:00 - 2022-03-20 18:56:26

Furkan Vakfı Genel Başkanı Alparslan Kuytul, yandaşlarını Adana sokaklarına dökerek, taşkınlık çıkarttı. Polisin dağılın uyarılarına aldırış etmeyen Kuytul ve beraberindekiler, müdahale ile karşılaşınca "şiddet" çığırtkanlığı yaptı. Öte yandan Alparslan Kuytul'un FETÖ ve HDP gibi sürekli Bakan Soylu'nun istifasını istemesi dikkat çekti.

 Yeniakit.com.tr 

FETÖ ve HDP gibi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan rahatsızlığı bir türlü bitmeyen Furkan Vakfı Genel Başkanı Alparslan Kuytul, Adana'da "Bakan Soylu istifa" konulu bir miting düzenlemek istedi.

Furkan Vakfı üyelerini arkasına alan Kuytul, Atatürk Caddesi üzerinde miting alanına doğru yürümeye başladı. Emniyet güçleri caddenin çıkışına kadar müsade ettiği yürüyüşe daha fazla izin vermedi.

Sokaklar babanızın çiftliği mi?

Caddeyi trafiğe kapatıp, sokaklar babasının çiftliğiymiş gibi davranan Furkan Vakfı üyeleri, emniyet güçlerinin dağılın uyarısına aldırış etmedi. Polise karşı taşkınlık çıkartan grup ile emniyet arasında arbede başladı.

"Dağılın" uyarılarına aldırış etmeyen grup müdahale ile karşılaşınca da "şiddet" çığırtkanlığı yaptı.

Alparslan Kuytul geçtiğimiz ay düzenlediği mitinginde, tüm Türkiye'ye "Yoksulluğa karşı sokağa çıkın." çağrısında bulunmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neron11

Bu ülke ne yazıkki başı boş bir halde ,isteyen istediğini yapıyor ,doktorlar canı sıkılıyor iş bırakıyor ,zincir marketler canları nasıl isterse öyle zam yapıyor ,akaryakıtçılar istedikleri gibi zam yapıyor , vatandaş perişan olmuş kimsenin umurunda değil, bu tip provakatörlere dur diyen yok, çarşı pazar alev alev bu soğuklarda , ah memleketim ah , öz vatanında oldun parya

mithat

bu nasıl hoca yahu .. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23