• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ sinemaya nasıl sızdı? İlk kez duyacağınız bilgiler!

Yeniakit Publisher
2023-10-07 14:57:00 -
FETÖ sinemaya nasıl sızdı? İlk kez duyacağınız bilgiler!

Gazetemiz yazarı Latif Erdoğan'ın, "FETÖ ve sinema" başlıklı yazısı...

Gazetemiz yazarı Latif Erdoğan, FETÖ'nün sinemaya nasıl sızdığını anlattı.

Latif Erdoğan'ın bugünkü yazısı...

Hareket ve eylem, ona yüklenen gaye, hedef ve misyona göre yeni yeni, başka başka anlamlar kazanır. Bu sebeple de FETÖ ısmarlaması Kanun Hükmü isimli belgeselin Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yarışmaya dahil edilme teşebbüsü bu açıdan değerlendirilmeli; olaya salt bir sanat argümanı olarak bakılmamalıdır.

Gerçi, bu sene 60.’sı düzenlenen festival, devlet ve millet refleksinin çok yerinde ve gayet isabetli karşı hamlesiyle iptal edildi, FETÖ’cülerin kuşatmayı yarma teşebbüsleri de böylece önlenmiş oldu. Fakat söz konusu teşebbüsün analizini iyi yaparak ileride vukuu muhtemel tekrarları da şimdiden önlemek gerekir.

...YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cia/mossad ZULUM VE EMPERYALIZMINI HOLLYWOOD u kontrol ederk DUNYA KAMUOYUNDA LEHINE GERCEKLERI GIZLEYIP ALGI YONETIMI YAPIYOR YILLARDIR...

Abd/bati/siyonist israil bugun hem zalimlik yapiyor hem de nagdur rolu oynuyor...ABD/BATI/ISRAIL TASMALI KUKLALAR FETO-PKK-DEAS-CARLI HEBDO vs vs ayniyontemi uyguluyor SANAT LOBILERI MALUM BIZDE DE CIHANGIRIN ALKOLIK KIFAYETSIZ YETENEKSIZ MUHTERIS KULLANISLI AHMAK KONTROLLU MAHALLE DEN IBARET... 

Ahmet Faruk

Latif Bey fetöşlerin dinler arası diyalog toplantılarına katılan sözde ilahyatcılarıda deşifre etsen çok iyi olur. Çünkü halen daha adamım diye geçiniyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23