• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Fetö ile, PKK ile ABD ile hesaplaşmak için oy ve yetki istiyorum" demek yerine Tayyip Erdoğan ile hesaplaşmak istiyorum bana Allah rızası için oy verin” dedi. İşte Erdoğan’ın cevabı

Yeniakit Publisher
2024-04-28 08:48:00 - 2024-04-28 08:51:15

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, delegelerden oy almak için yaptığı konuşmasında "Sizlere yalvarıyorum. Allah rızası için diyorum. Bana bir fırsat tanıyın. Türkiye’nin meydanlarında Tayyip Erdoğan’la hesaplaşmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Erdoğan ise bu sözlere cevap vermek yerine İyi Parti genel başkanlığına seçildiği için Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik etti.

İYİ Parti Genel Başkan adaylarından Müsavat Dervişoğlu, konuşmasında "Sizlere yalvarıyorum. Allah rızası için diyorum. Bana bir fırsat tanıyın. Türkiye’nin meydanlarında Tayyip Erdoğan’la hesaplaşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Müsavat Dervişoğlu'nun konuşmasından satır başları:

AK Parti’nin seçim kaybetmediği Nevşehir gibi bir yerde şayet %52 oy almayı becerebiliyorsak, bana sorarsanız İYİ Parti’nin oyu %5 değil, %52’dir" Bu mücadele salonlarda verilecek bir mücadele değildir. Sizlere yalvarıyorum, Allah rızası için diyorum; Tayyip Erdoğan'la Türkiye'nin meydanlarında hesaplaşmak istiyorum. Bana o fırsatı verin.

"Çıktığımız yolculuk kolay değildi. Önümüzde ceberut bir iktidar ve ne olduğu belli olmayan ucube bir sistem vardı. İyi'lerin mücadelesi de zaten bu ceberut iktidarla ve ucube sistemle mücadeleydi. Sistemin dayatmaları vardı. O dayatmalardan bir tanesi de ittifakla siyasi arenada yer edinebilme imkanı aramaktı. Bunun müsebbibi ve sorumlusu İYİ Parti değil. Bunun sorumlusu esas itibariyle Türkiye'ye dayatılan sistemdi.

ERDOĞAN İSE…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti’nin 5’inci Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu arayarak tebrik etti; kurultayın hayırlara vesile olması temennilerini iletti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zerre faydaları olmayacak bu ülkeye

Bu partiden bi  çıkmaz, diyordum, yanılmışım.

Bu nasıl bir garâbettir? bu nasıl bir müptezelliktir?

Erdoğan'ı dîni kullanmakla itham edip... bugüne kadar ağzından tek kelime dâhî böyle bir cümle çıkmamış ken... asılsız suçlayıp islâma ve islâmı yaşama gayretiyle ve niyetiyle yaşamak isteyenlere gece gündüz durmadan saldıranlar var ... bu saldırganların hayatında ALLAH' ın rızasına ve gayretine uygun en ufak emarelere rastlanmazken...nasıl olup ta "Allah'ın rızası " nı kullanarak oy isteme ücretinde bulunabiliyorlar ?... emâreler yokken... adamlar "ALLAH' ın rızası" kelimelerini de kullanarak oy avcılığı yapıyorlar...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23