• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ firarisi Can Dündar için harekete geçildi!

Yeniakit Publisher
2022-09-05 18:02:00 - 2022-09-05 18:21:14
FETÖ firarisi Can Dündar için harekete geçildi!

MİT tırları ihanetiyle bilinen FETÖ firarisi Can Dündar hakkında, sosyal medya hesabından paylaştığı videodaki ifadeleri nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ firarisi Can Dündar'ın, Twitter'da 31 Ağustos'ta yaptığı bir paylaşımda bağlantısını paylaştığı Youtube videosundaki açıklamaları üzerine harekete geçti.

Başsavcılık, Dündar'ın söz konusu videoda kullandığı ifadeler nedeniyle hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçundan resen soruşturma başlattı.

Gezi Parkı olaylarına ilişkin davada yargılanan ve hakkında yakalama kararı bulunan Can Dündar'ın dosyası, firari olduğu için diğer 8 sanıkla birlikte ana davadan ayrılmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serhat Kayacioglu

Alman Cumhurbaşkanı Can Dündar'ı ağırlıyor ama Erdoğan Polonya gezisinin ardından Almanya'ya Alman Cumhurbaşkanı'yla görüşmek için teşebbüste bulundu, Almanya ise "Kusura bakma, sana ayıracak vakit ve sabrımız yok"diyerek savuşturdu.Buna ilaveten Can Dündar'a ödül de verildi.Erdoğan'ın bunu hazmedebilmesinin pek kolay olamayacağı görüşündeyim. Can Dündar hem "diplomalı"(Harbi tarafından,diploma 'Noter Tasdikli' de degildir!),hem de diğeri gibi "bom boş" birisi değildir,entellektüeldir, çok iyi bir gazetecidir.Kendisine Almanya gibi güçlü bir devlet sahip çıkmış.Erdoğan'ın içerlememesi, kıskanmamasi tabii ki imkansız!

kafkas

almanya baskaninin mali fetonun kopegi eline gece n kullaniyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23