• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Fethullah Gülen’in kalbi gavurdan yana!"

Yeniakit Publisher
2014-03-03 10:20:00 - 2014-03-03 10:46:40
"Fethullah Gülen’in kalbi gavurdan yana!"

Tarihçi Kadir Mısıroğlu, son dönemde Türkiye’yi karıştıran ve hükümeti yıpratmak için her yolu mübah gören paralel yapılanmanın başı olan Fethullah Gülen’i sert sözlerle eleştirdi.

YENİAKİT.COM.TR / ÖZEL HABER - Yaptığı yorum ve açıklamalarıyla cemaatin gerçek yüzünü deşifre eden Tarihçi Yazar Kadir Mısıroğlu, paralel yapılanmanın yönlendiricisi konumundaki Fethullah Gülen için ağır ifadeler kullandı. "Müslüman hissiyatından olan, Müslümanın kusuru olsa bile görmez; meziyetini görür!" diyen Mısıroğlu Fethullah Gülen’in ‘kalbinin gâvurdan yana’ olduğunu ifade etti.

İKİ FARKLI FETHULLAH GÜLEN VAR!

İki farklı Fethullah Gülen profili tanıdığını söyleyen Mısıroğlu, “diyor ki; biz tohum ekmişiz, o netice biçmiş… Bu onun eski hüviyetine uyuyor, yeni hüviyetine asla uymuyor.. Hıristiyanı, Yahudiyi, putperesti Cennet’e dolduran Fetullah’ın sözüne benzemiyor bunlar..” dedi.

Gülen’in Mavi Marmara olayı konusundaki tavrını da eleştiren Mısıroğlu, "o gemiler izin alsaydı, dediği zaman, o iznin verilmeyeceğini bilmiyor mu?.. İzin vermeye meyli olan adam derdi ki; ‘seni arayım, silahın yoksa izin vereyim..’ Bunu Fethullah bilmeyecek adam mı?!.. Hayır, bunu söyleyen adamın kalbi gâvurdan yanadır!.." ifadelerini kullandı

"YAZIKLAR OLSUN SANA!"

Mısıroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “o adamlar şehid oldular, mazluma yardıma giderken can verdiler. Evli bir adam, evli bir kadınla zina yapıyor (Baykal’ı kasdediyor) bu ortaya çıktı diye 'geçmiş olsun' telefonu açıyorsun; sen hocasın, şu ölenlerin ailesinin bir tanesine 'başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin’' diye telefon etmiyorsun! Hırsıza bulamadığın kabahati ev sahibine buluyorsun.. Yazıklar olsun sana!” ifadelerini kullandı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR:

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23