• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ferdi Tayfur bu habere çok sevinecek! Tayfur son durumu ile ilgili konuştu

Yeniakit Publisher
2022-10-10 17:35:00 - 2022-10-10 22:23:23
Ferdi Tayfur bu habere çok sevinecek! Tayfur son durumu ile ilgili konuştu

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın şarkıcı kızları Tuğçe Tayfur bir küsüp bir barıştığı nişanlısıyla son olarak 15 günlük nişanı bozmuş ertesi gün de yeniden nişan yüzüğünü geri takmıştı. Burak Kalfa ile nişanlı olan Tayfur son olarak babasının nişana katılmamasıyla ilgili konuştu.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur sık sık özel hayatıyla gündeme geliyor. Son olarak 15 gün olmadan nişan atan Tayfur bu olaydan 2 gün sonra nişanlısıyla yeniden barışmıştı. 2. Sayfa'ya konuk olan Tuğçe Tayfur, ilişkisi hakkında konuştu.

Tuğçe Tayfur olayın son durumu ile ilgili konuştu;

Ünlü isim, yaşadıkları krizin perde arkasıyla ilgili şöyle dedi:

Göz önünde olduğumuz için biraz fevri davrandık. 'Görüntülü aradım, açmadın' olayı değil tabii ki. Aradım açmadı, sinirlendim. O da sinirlendi. Açması gereken bir telefondu...

FERDİ TAYFUR NİŞANDA YOKTU

Babasının nişana katılmamasıyla ilgili de konuşan Tuğçe Tayfur, "Nişandan üç gün önce babamın yanına gittik. Beni ondan istedi. Cennet Adası'ndan çıkmıyor babam. Marmaris'ten dönmesi sıkıntı. Ben Burak ile babamı yalnız bıraktım. Sohbet ettiler. Birbirlerini anlayıp, anlaştılar. Burak saygılı bir adam. Babam damadını sevdi, sevmese nişan olmazdı" dedi.

Annesi Necla Nazır'ın da damadı Burak Kalfa'yı çok sevdiğini dile getiren Tuğçe Tayfur, "Biz kavga edince annem çok üzülüyor" dedi.

Ferdi Tayfur'un Kızı Tuğçe Tayfur Nişanlandı! “Ferdi Baba ...

Tuğçe Tayfur ailelerin kavga olayından rahatsız olduğunu söyleyerek düğün tarihi ise annesiyle nişanlısının belirlediğini ifade etti. Tayfur, "Burak ve annem belirledi. 'Altı ay geçti, bu işi artık ciddiye bindirelim' dediler, ben de 'tamam' dedim. Dayatma söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Ferdi Tayfur kimdir, Ferdi Tayfur hasta mı? Ferdi Tayfur son durumu:

Ferdi Tayfur, Türk ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu. Ferdi Tayfur Turanbayburt ya da sahne adıyla Ferdi Tayfur, 15 Kasım 1945’te Adana’da dünyaya gelmiştir. Şarkıcı, besteci, söz yazarı, şair, oyuncu, yönetmen, senarist ve aranjör gibi çeşitli mesleklerde görev alan Tayfur; esas olarak müzisyen kimliği ile bilinir. 1968 yılında eser vermeye başlayan müzisyenin çıkışı 1973 çıkışlı ‘Kır Çiçekleri’ plağıyla olur. 30’un üzerinde film ve albüme sahip Tayfur, Türk dünyasına farklı alanlarda unutulmaz projeler miras bırakmıştır.  Toplamda dokuz defa Altın Plak Ödülü kazanan sanatçı sinema filmlerinde de yer almıştır. Böbrek rahatsızlığı baş gösteren Ferdi Tayfur'a 25 Nisan'da geldiği Antalya'da, 29 Nisan günü, oğlu Timur Turanbayburt'un bir böbreği nakledildi. Geçtiğimiz yıllarda Ferdi Tayfur da yüz felci oldu. Şimdi sağlık durumu iyi.

İlginizi çekebilir → Kedi balığı (Plotosus lineatus) ilk kez görüldü! Akdeniz'e yerleşti! Zehirli dikenleri var dikkat → TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir → Türkiye kandilli deprem son dakika: Az önce deprem nerede oldu? AFAD deprem Kandilli Rasathanesi son depremler listesi → TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

m.n.

Eveet, bu çok önemli memleket meselesinin de ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23