• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe Kongresinde skandal sözler: En büyük zararı Erdoğan'dan gördük

Yeniakit Publisher
2023-06-17 23:54:00 -

Fenerbahçe'nin mali genel kurulunda konuşan kongre üyesi Burhan Özbilgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında skandal ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'nin olağan mali genel kurulunda söz alan kongre üyesi Burhan Özbilgin, kürsüden yaptığı konuşmada Başkan Erdoğan hakkında skandal ifadelerde bulundu. Özbilgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Galatasaray'ı siyaset dışı kalması nedeniyle takdir etmesini eleştirdi.

"Senin bakanların neden tribündeydi?"

Burhan Özbilgin yaptığı konuşmada, "Trabzonspor şampiyon olurken senin bakanların neden protokolde değildi, niye tribündeydi? Fenerbahçe tribünlerinde hiçbir bakanın yoktu. Kongre üyesi o kadar bakanın var." dedi.

"En büyük zararı Erdoğan'dan gördük"

Özbilgin ayrıca, "Herkes, 'Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçeli' diyor. En büyük zararı biz Erdoğan'dan gördük, görmeye de devam ediyoruz. İsterlerse beni mahkemeye versinler. Sonuna kadar ben Fenerbahçe için varım. Fenerbahçe için ölmeye de hazırım." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

The selo1965

Milyarlarca lira borçları silindi futbol kulüplerinin yine milyarlarca lira borcunuz devamlı erteleniyor beceriniz yoksa erdogan ne yapsın Avrupa'da adam gibi oynasaydiniz hükümet istifa diye maçlarda futbol yerine siyaset yaptiniz

The selo1965

Ne kadar saçma sapan bir açıklama bakanlar fener tribününde olsaydı sanki şampiyon olacakti ayrıca Ali Koç'un Ekrem imamoglunu nasıl azarladigini gördük imamoglunu zerre kadar sevmem ama bu Ali Koç'un kafası 28 subatlarda kalmış siyasete her zaman mudahele eden bir insan bu siyasete mudahele etme işlerini artık bıraksalar iyi olur bu Ali Koç gibiler can sıkıcı oldular artık kulüpleri sanatçıları kullanarak siyasete baskı yi biraksinlar siyaset yapacaklara direk yapsınlar kaçak guresmesinler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23