• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Federal Meclis'e yürüdüler! Almanya'nın İsrail'e silah sevkiyatına protesto

Yeniakit Publisher
2024-04-20 23:15:00 -
Federal Meclis'e yürüdüler! Almanya'nın İsrail'e silah sevkiyatına protesto

Almanya-Berlin'de Filistin'e destek için düzenlenen protestoda Almanya'nın İsrail'e silah sevkiyatına tepki gösterildi.

Potsdamer Platz'da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek ve Filistin ile dayanışma göstermek amacıyla toplanan yaklaşık 2 bin kişi buradan Federal Meclis'e kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

Gösteri esnasında "İsrail'in var olma hakkını sorgulayan kışkırtıcı sloganlar atıldığı iddiası nedeniyle" bazı göstericiler kimlik tespiti için geçici olarak gözaltına alındı.

Yürüyüş esnasında, "Almanya finanse ediyor, İsrail bombalıyor", "Utanın utanın" ve "İsrail'e silaha yok" şeklinde sloganlar atıldı.

Bazı göstericiler de "Benim vergilerimden İsrail'e destek vermeye son", "Yahudiler olarak soykırıma silah desteği verilmesin çağrısında bulunuyoruz" yazılı döviz ve pankartlar taşıdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zeynep

En kısa zamanda tesirini halkeylesin

Deniz han

Sen Dubai ye baktın mı zulme sessiz kalanların akibeti korkunç olur eyyy Bill Gates efendi sende ilahlık mi iddaa ediyorsun yapay et yapay süt hasa sen geminle gezerken dev dalgalara dikkat et altta seni  balıkları bekliyor olacak yüce yaratıcı kibirli olanları şeytanla iş tutani helak edecek kadar kudretlidir kuran hep uyardı okumadınız anlamadınız ebced bilmediniz tümevarım tümdengelim hepsi yazılı uyarıcı aklet mediniz İslam akıl dini diyorlar ki Mehdi gelecek son peygamber Hz Muhammed ahir zaman peygamberi gelirse bir komutan gelir oda ben gelirim sen gelmezsin Hüseyin hakkı efendi benim sancağımi nasıl açarsın neyse hicri 1444 hele 1453 olsun göreceksin kim lider dünyada
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23