• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Fazıl Say’dan akılalmaz "İmamoğlu" paylaşımı! Siz şaka mısınız yahu

2024-04-01 12:34:00
Fazıl Say’dan akılalmaz “İmamoğlu” paylaşımı! Siz şaka mısınız yahu

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ünlü isimler kişisel sosyal medya hesaplarından seçim sonuçlarını paylaştı.

#1
Foto - Fazıl Say’dan akılalmaz "İmamoğlu" paylaşımı! Siz şaka mısınız yahu

Birçok ünlü isim oyunu kullanmak için bulundukları ikametgaha göre atandıkları okulda oylarını kullandı. Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre İstanbul’u bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu aldı.

#2
Foto - Fazıl Say’dan akılalmaz "İmamoğlu" paylaşımı! Siz şaka mısınız yahu

Geçmişte İmamoğlu’na sert eleştiriler yönelten piyanist Fazıl Say ise “konserleri garanti altına almak için” akıl almaz bir yalakalığa soyundu. Say, “Bir dakika... 1970 doğumluyum. Yıllardır seçimleri takip ederim ve genellikle yeniliriz. Oylarımı vermekten yıllardır alışkınım. Ama şimdi, sanırım ilk kez, 'Kazandık!' diyorum.

#3
Foto - Fazıl Say’dan akılalmaz "İmamoğlu" paylaşımı! Siz şaka mısınız yahu

Bütün emeği geçenlere tebrikler. Bu sonuç inanılmaz arkadaş! Herkesin yüzünde... Şaşırtıcı! Tebrikler Özel, özellikle de İmamoğlu'na tebrikler!" diyerek vıcık vıcık bir paylaşıma imza attı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

muşlu ve şeriatçı

kazanmadınız, öne geçtiniz. kazanmak için erdem ve ahlakta gerekiyor.

hikmet

Maalesef bunlarin tuzlari kuru oldugu icin, sosjolojik secim degerlendirmesi yapmazlar, eger konu islam, müteddeyin milettimiz, örf ve adetlerimiz oldugu zaman toplum mühendisliginie soyunular. Secimin galibi Emeklilerimiz dahil, calisan ve üreten kesimin "Ekonomik" sikintilari secimin kazanani. Tabii AkParti icindeki, kendini bilmeyen, ayagi yerden kesilmis müptezel kisilerin bulunmasinin da, en az 2,3 Puan kaybettirdigini unutmamak gerek! Hayirli ve ugurlu olsun Yerel Secimler 2024 Türkiyemiz icin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23