• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Faydalarını duyan kaşık kaşık tüketiyor! Tere tohumu ve balı karıştırırsanız bakın ne oluyor

Yeniakit Publisher
2024-01-21 09:59:00 -
Faydalarını duyan kaşık kaşık tüketiyor! Tere tohumu ve balı karıştırırsanız bakın ne oluyor

Tere tohumu ve bal, sağlığımız için ayrı faydalar sunan güçlü besinlerdir. Ancak bu ikisini bir araya getirince oluşan güçlü kombinasyonun, sağlığımıza olan etkilerine inanamayacaksınız. İşte tere tohumu ve bal karışımının mucizevi faydaları

Sağlığımızı korumak, güçlendirmek ve çeşitli rahatsızlıklara şifa bulmak için besinlerin gücünden yararlanırız. Hem tere tohumu hem bal başlı başına güçlü besinler olsa da bu ikisini bir araya getirmek, güçlü faydaları da beraberinde getirir.

Tere ve bal kombinasyonun güçlü etkilerini öğrendikten sonra her gün 1 kaşık tüketmek isteyeceksiniz. Özellikle bu soğuk kış aylarında mutlaka tüketin! Peki, tere tohumu ve bal karışımı neye yarar?

İşte tere tohumu ve bal karışımının güçlü faydaları...

Tere tohumu da bal da sağlığımız için en güçlü iki ayrı besindir. Ancak bu güçlü içeriğe sahip iki besini bir araya getirerek daha güçlü faydalar elde edebilirsiniz. Tere tohumu ve balın en bilinen faydası, bağışıklık sistemini güçlendirdiğidir.

A ve C vitaminleri açısından zengin olan tere tohumu balın güçlü antioksidan etkileriyle bir araya geldiğinde vücudumuzun savunma mekanizmasını artırır. Tere tohumu ve bal aynı zamanda öksürük, boğaz ağrısı ve balgam söktürücü bir görev üstlenir.

Faydaları saymakla bitmeyen tere tohumu ve bal karışımı, kansızlığa şifacıdır. Aynı zamanda içerisinde bulunan bol lif nedeniyle bağırsak hareketlerini düzenleyerek bağırsak sağlığını korur ve güçlendirir. Bu karışım ayrıca saç ve cilt sağlığına da iyi gelir.

NOT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına tüketmeden önce uzmanınıza danışın. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23