• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatin Dağıstanlı’dan gündeme bomba gibi düşen sözler: Korona virüsü Külliye’nin içinde

Yeniakit Publisher
2020-02-26 12:17:00 - 2020-02-26 12:19:04
Fatin Dağıstanlı’dan gündeme bomba gibi düşen sözler: Korona virüsü Külliye’nin içinde

Gazeteci Fatin Dağıstanlı’nın Manşetlerin Dili programında yaptığı değerlendirme gündeme bomba gibi düştü. Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in "Basın kartına kan bulaştı" açıklamasını yorumlayan Yeni Akit yazarı ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu’nun ardından konuya değinen Dağıstanlı, “Ben başka bir haber göstermeyeceğim bugün. Benim için bitti. Yayın bitti benim için. ‘Korona virüsünden korkmayın’ dedim. Korona virüsü Külliye’nin içinde.” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Fatin Dağıstanlı, Yeni Akit yazarı ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu ile birlikte, ulusal gazete haberleri ile gündemdeki gelişmeleri yorumladıkları Manşetlerin Dili adlı programda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Dağıstanlı, Yeni Akit’te yer alan bir haber üzerinden yaptığı değerlendirmede, “Korona virüsü Külliye’nin içinde.” dedi.

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in, FETÖ’nün yayın organı Zaman ve Bugün gazetelerine kayyım atandığı süreçte, “Bunun sorumluları kısa sürede mutlak surette hesap vermek zorundadır” diyerek, “Basın kartına kan bulaştı” açıklaması yaptığı ortaya çıkmıştı.

Mehmet Ali Dim’in ilişkileri, bugün Akit’te yer alan haberde irdelenmişti.

Akit yazarı ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Karahasanoğlu’nun “Basın kartına kan bulaştı” diyen Dim’in sözlerini değerlendirmesinin ardından habere değinen Dağıstanlı, “Tokadın büyüğü geliyor. Ben başka bir haber göstermeyeceğim bugün. Benim için bitti. Yayın bitti benim için. ‘Korona virüsünden korkmayın’ dedim. Korona virüsü Külliye’nin içinde. Korona virüsü Külliye’nin içinde yahu.” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kahrmn

Fatih Dağıstanlı'nın bazı yorum eleşrilerinin ayarsız ve niyetini aştğını düşünüyoruz.Bunu yazılı ve görsel olarak sizi takip eden biri olarak söylüyorum biraz daha dikkat lütfen.

ASLAN

O KÜLLİYE MİLLETTİR SEN KİMSİN 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23