• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Terim, Sergen Yalçın, Abdullah Avcı konuşuluyordu... İtalyan Gazeteci A Milli Futbol Takımı'nın yeni hocasını duyurdu

Yeniakit Publisher
2023-09-18 12:30:00 -
Fatih Terim, Sergen Yalçın, Abdullah Avcı konuşuluyordu... İtalyan Gazeteci A Milli Futbol Takımı'nın yeni hocasını duyurdu

A Milli Takım'da üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası Alman Teknik adam Stefan Kuntz'un görevine son verilirken, İtalyan Gazeteci Nicola Schira tarafından Vincenzo Montella ile anlaştığı iddia edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu uzun süredir koltuğu sallanan ve son olarak mağlup olduğumuz Japonya hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamalarla futbolcuları hedef alan teknik direktör Stefan Kuntz’un görevine son verdi.

 DHA’nın geçtiği habere göre; A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındı.

 TFF Yönetimi, Alman hocayı arayarak görevine son verildiğini resmen duyurdu.

 ABDULLAH AVCI, FATİH TERİM, SERGEN YALÇIN GİBİ İSİMLER KONUŞULUYORDU AMA…

 Yaşanan bu ayrılığın ardından 2010'dan bu yana 6. hocası ile yolların ayrıldığı A Milli Takım'da yeni teknik direktör için arayışlar hızlanırken, Abdullah Avcı, Fatih Terim ve Sergen Yalçın gibi isimler konuşulmaya devam ederken, sürpriz bir isim gündeme geldi.

 İtalyan gazeteci Nicola Schira, TFF, A Milli Takım teknik direktörlüğü için geçen sezon Adana Demirspor'u çalıştıran İtalyan teknik adam Vincenzo Montella ile anlaştığını duyurdu.

 Adana Demirspor'u 2 sezon çalıştıran Vincenzo Montella, 76 maçta 38 galibiyet, 17 beraberlik ve 21 mağlubiyet alarak 1.72 puan ortalaması tutturmuştu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kartalbey

Adı geçen yerli hocalardan artık gına geldi. Demirel ve Ecevit dönemi gibi olduk. Seçimde biri gidiyor diğeri geliyor, müteakip seçimde de gelen gidiyor diğeri geliyordu. Terim, Avcı, Yalçın artık ziyadesiyle sıktınız bizi. Çekin gidin başımızdan. Yabancı yerine iştahlı, başarıya aç bir yerli hoca isteriz.

Husnu uzulmez

Turk futbolun en buyuk hatasi corap degistirir gibi hoca degistirmekbikisi bi hocayi istemedimi atiyor yorumcularin onune turk futbolunun dusmani kotu yoneticiler ve yorumcular turkfutboldaki problemi bilerek gormuyorlar tum balkanlarin nufusu turkiyenin yarisi avrupanin ustkuluplerin yuzde otuzu balkan oyuncu turkiyenin futbola hersene harcadiginin yude otuzunu harcamiyorlar futbolcu uretiyorlar bizim sokaklar futbolcu dolu yatrim yok altyapi yok ustyapiya geregikadar onem verilmiyor nasil milli takim kuracaksin hangi hoca gelse eldeki malzeme bu neyi goremiyorlar ben cahil halimle goruyorum hepsi futbol alimi korebe oynuyorlarturk futbola yazik ediyorlar anlasilan tayyip erdogan turkfutbolunada el atmali. Oyuncularimiz bes yada altidane gerisiyetersiz butakimla ne avrupa ne dunya oyniyamazsiniz uefada basari yok sampiyonlikte basari yok bu levilde oyniyacak oyuncunyok hoca ne yapsin o boskonusan yorumcular esas kuluplere oyuncu yetistirin pahali transferlere ulkenin parasini carcur etmeyin demeli yok hocagitmeli yok oyuncu gitmeli hakemler gene olmaz bu kafayla oooollllmazzz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23