• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Portakal’dan Erdoğan'la ilgili küstah sözler! Haddini bil, edepsizlik etme

Yeniakit Publisher
2023-05-05 14:29:00 -
Fatih Portakal’dan Erdoğan'la ilgili küstah sözler! Haddini bil, edepsizlik etme

CHP amigosu Fatih Portakal, dün akşam Sözcü TV yayınında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Giresun’daki seçim mitingindeki "Soğana, patatese liderinizi kurban etmezsiniz" sözlerine dair küstah bir yorumda bulundu.

CHP amigosu sözde gazeteci Fatih Portakal, dün akşam Sözcü TV Ana Haber canlı yayınında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın seçim mitingindeki "soğan, patates" sözlerine küstah bir cevap verdi. Erdoğan, sofraların iki değişmeziyle Karadeniz’de oy istemişti.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Giresun’da yaptığı seçim konuşmasında, partililere “Ben biliyorum, sizler ne soğana ne patatese evelallah liderinizi kurban etmezsiniz.” diyerek seslenmişti. 

Sözcü TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal da Erdoğan’ın "Liderinizi soğana, patatese kurban etmezsiniz" sözlerine ilişkin “Bu cümleden bir sonra kurulacak cümle ‘Yalvarıyorum oy verin bana’ olur çünkü zor durumda.” yorumunda bulunarak büyük bir küstahlığa imza attı.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

Merak etmeyin reisimiz asil bir liderdir sizin gibi saygisizlari pek onemsemez ama yakinda bulundugun kanaldanda kovulursun ha yorumcu arkadaslar boyle milleti kiskirtanlara hakaret kufur asla etmeyin zaten olgun insanlara kufur etmek yakismaz onlarin amaci baska olabilir

resat

KENDİ MİLLETİNDEN OY İSTEMEK ,EFENDİLERİNE BENİ İKTİDAR YAPIN DEMEKTEN ,KANDİLDEKİ TERÖRİSTLERE BENİ BAŞKAN YAPIN DEMEKTEN ,PENSİLVANYADAKİ SÜMÜKLÜDEN MEDET UMMAKTAN , ÇOKDAHA İYİ VE ŞEREFLİDİR ,MEHMETLER CANINI VERİR SİZE YARANAMAZDA ,MAYKLAR BİR SELAM VERSE,SIRTINIZI SIVAZLASA BİR ÖMÜR ETRAFINDA KUYRUK SALLIYARAK DOLAŞIRSINIZ BİLİRİZ ,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23