• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Portakal'dan Akşener tweeti: Öyle olursa...

Yeniakit Publisher
2023-03-04 16:31:00 -
Fatih Portakal'dan Akşener tweeti: Öyle olursa...

Fatih Portakal, zehir zemberek sözlerle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemediğini duyurarak Altılı Masa'yı dağıtan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, zehir zemberek sözlerle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemediğini duyurdu. Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na aday olmaları çağrısında bulundu. İkiliden Akşener'e olumsuz cevap geldi.

Yaşananların ardından Fatih Portakal da dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Portakal, "Yavaş ve İmamoğlu bekleneni yaptı, liderinin arkasında durdu. Peki Akşener şimdi ne yapacak?" ifadelerini kullandı.

Tweet atan Fatih Portakal, "Ya kendini aday gösterecek ya da tükürdüğünü yalayıp masaya geri dönecek. Öyle olursa kim güvenir Meral Akşener'e? İYİ Parti liderinin yaptığını anlayan varsa anlatsın!" diye yazdı.

İşte o paylaşım:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Biri

Ben AK Partiliyim. Oyum AK Partiye. Gönül rahatlığıyla da liderime, ERDOĞAN'a oy vereceğim arkama bile bakmayacağım. İyi ki böyle bir liderim var.

Busezon

Bu  portakal kendini nimetten sayıyor ve herkese ayar vermeye kalkışıyor sorarlar insan olan insana (ki senin insan olduğuna zaten inamıyorum)  sen kimsin? Sen necisin? Kendini ne zannediyorsun? Dışı insana benzeyen,fakat ići fosseptik çukuru kanalizasyon pislik.... ????????????????????????????????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23