• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Portakal'dan 6'lı masaya tepki: Biz haftalarca bunu mu aşmaya çalışacağız?

Yeniakit Publisher
2023-03-10 22:37:00 -
Fatih Portakal'dan 6'lı masaya tepki: Biz haftalarca bunu mu aşmaya çalışacağız?

Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması ve seçilmesi durumunda 7 yardımcı atayacak olmasına tepki gösterdi. Portakal, "Eğer anlaşamazsanız ne olacak? Biz haftalarca bunu mu aşmaya çalışacağız?" dedi.

Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması ve seçilmesi durumunda 7 yardımcı atayacak olmasına tepki göstererek bu sistemde bir karar almak için anlaşmanın çok zor olduğunu belirtti. Portakal, "Eğer anlaşamazsanız ne olacak? Biz haftalarca bunu mu aşmaya çalışacağız?" dedi.

Portakal, 6'lı masanın iktidara gelmesi durumunda bir konu üzerinde ortak bir karar almasının çok zor olduğunu vurguladı.

Portakal, "Uzlaşıyla karar alacağız diyorlar. Peki anlaşamazsanız ne olacak? Biz haftalarca bunu mu aşmaya çalışacağız? Atamalarda, kararnamelerde mesela İstanbul Sözleşmesi sıkıntılı konulardan birisi. Saadet Partisi 'hayır' diyor, sen nasıl ikna edeceksin Saadet Partisi'ni? Kılıçdaroğlu söz veriyor 'geri getireceğiz' diye. İyi de bu nasıl gerçekleşecek? Ben şimdi bunların hepsini düşünüyorum. Pamuk ipliğine bağlı bir Millet İttifakı'ndan bahsediyoruz." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hk

sen gider anlaştırırsın sen herşeyi bilensin ya Allahın cahili sen kim oluyorsun da siyaseti eleştırmeye kalkıyorsun bir satılmış kalemsin

OMUT

MASON KILIKLI DİNİ İSLAM DÜŞMANI SUSYALİS kemalistLERİN KALEMŞÜRLERİ OLAN İMANSIZ PORTAKAL BİR KES DAHA İŞ BAŞINDA. VE DERSİNİ ALLAHIN İZNİYLE FATİHİN TURUNLARI VE DOSTLARI CUMUHRUN İTİFAKI TARAFINDAN ALACAKLAR. BU BASİT ŞİŞİRİLMİŞ OYUNU GÖRÜYOR VE BUZACAK . VALLAHİ BUNLARIN ATALARI İNGİLİZ VE İSRAİL VAKTİ ZAMANINDA BU chp Yİ KORDURUP ATALARI NI SELANİKTEN SEÇİP GÖREVLENDİRDİRDİLER . YAHUDİ KURULUŞU OLAN FOX TV HALK CUMUHRİYET GAZETESİ SÖZCÜ GAZETESİ GOOGLE TİVİTİR VE BÜTÜN GÖÇLERİ İLE GELSİNLER AMA O HERONLARI SİHALARI TOGO KIZILELMAYI ATAĞI TANK TOPLARI VE BÜTÜN HAVAALANLARI OTOBANLARI TÜNELLERİ HASTANELERİ OKULLARI ÇIKARILACAK PETROLLLERİ YER ALTI VE YER ÜSTÜ HAZİNELERİ VE DIŞ SİYASETİ ZEFERLERİNİ VS VS BÜTÜN MEDYA VE SUSYAL MEDYA VE KALEMŞÜRLERİ VE MİLİTARİST LERİ İLE ALLAHIN İZNİYLE Bİ Tİ RE Mİ YE CEK LEEERRR . YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM. DİNİ İMANI KULTUK AMARİKAN DOLARI OLAN NEFİS VE ŞEYTANIN OYUNCAKLARI OLAN HEP PATMAYA BİTMEYE MAHKUMLAR . DÜNYA TARİHİ BUYUNCA HEP BÜYLE OLMUŞTUR . TEK SULGNLARI HIRSIZLIK VAR VE PAHALILIK , AMA NE ZAMAN FETÖCÜLERLE TERS DÜŞTÜ O GÜN BU GÜN DÜR BU SOLGANI ÇOK KOLLANMAYA BAŞLADILAR. ANBARGULAR GELDİ KENDİLERİNİN OYUNU OLAN BU KORUNA VÜRÜS GİBİ BİYINLARI OLAN İŞİD PKK Y SUSYALİS FAŞİT KEMALİST LERİ DEVREYE KUYARAK KOLLANARAK HENDEKLERİ KAZDIRARAK GEZİ OLAYLARINI VE 15 TEMUZU PATLAMALARI PATLAK VERDİ . NE ZAMAN RAHMETLİ MENDERES GİBİ ÖZAL GİBİ BU ALLAHIN SEVGİLİ KULU SAYIN CUMUHURBAŞAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN GİBİ BİRİSİ GELSE 7 CİHAN VE ONLARI PİYONLARI DAYIŞ PKK FETÖ VE VE İÇERDEKİ SUSYALİS FAŞİT DOSTLARI BİR OLUP GELİYORLAR . BUNU MISIRDA SURYEYEDE IRAKTA LİBYAD SAUDİ ARABİSTAN DA VE DAHA BİR ÇOK YER DE BAŞARDILAR AMA ALLAHIN İZNİYLE TÜRKYE CUMUHRİYET DEVLETİNDE BA ŞA RA Mİ YA CAK LARRRR. VE SELAM . YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23