• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Erbakan'ın LGBT eylem planı ne olacak? Haber Global'de cevapladı!

Yeniakit Publisher
2023-05-09 21:56:00 - 2023-05-09 22:44:14
Fatih Erbakan'ın LGBT eylem planı ne olacak? Haber Global'de cevapladı!

Haber Global canlı yayınında konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “LGBTİ ile ilgili eylem planlarınız nedir?” sorusuna cevap verdi.

"Bunun propagandasının yapılmasına, normalleştirilmesine, gösteri ve yürüyüşler yapılmasına karşıyız. Örgütlenmelerine karşıyız. LGBTİ derneklerine karşıyız, televizyon dizilerinde ve reklamlarda bunlara yer verilmesin." diyen Erbakan, dünyadan örnekler vererek sapkınlığa engel olunduğunu hatırlattı.

LGBT'nin normalleştirilmesinin bir proje olduğunu vurgulayan Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

Rusya bunu yapıyor. Özel hayatında herkes her günahı işlemekte özgürdür. LGBTİ İslam dini başta olmak üzere bütün dinlerde yasaklanmış, lanetlenmiş bir eylem. Bizim görüşümüze göre de bir sapkınlık. Allah ıslah etsin. Dünya nüfusunu azaltmakla da ilişkili görüyoruz. Bu projeye karşı uyanık olmamız lazım.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Geleceğin keyfi için geçmişimize asla küfür edemeyiz.

Gültekin

Gerçek Müslümanlar dünya nüfusundan batılılar gibi asla korkmazlar, neden? bilir neyi Allah kulunun rızkını doğmadan verdiğini, dünyada hiç kimseyi Allah aç bırakmamıştır, dünyadaki bütün kullarına nimetini vermiştir, insanları aç bırakanlar yine, bizzat insanların kendisidir. LGBT, gibi sapkınlıkların teşviki ile özelliklere Müslümanları hedef alıp çok normal insan haklarıymış gibi sunanların, anlatanların hepsi asla Müslüman değildir çünkü eski kavimlerin helak oluşu bu sebeplerden olduğunu kesinlikle bilir ve bu konuda asla taviz vermezler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23