• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Erbakan 'Yerel seçime Cumhur İttifakı ile mi gireceksiniz?' sorusunu cevapladı!

Yeniakit Publisher
2023-06-19 19:44:00 - 2023-06-19 22:31:14
Fatih Erbakan 'Yerel seçime Cumhur İttifakı ile mi gireceksiniz?' sorusunu cevapladı!

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili ve Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yerel seçimlere kendi adaylarımızla girmek istiyoruz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, Kocaeli'de konuştu.

Seçim sonucuna değinen Erbakan, "2023 seçimi, Yeniden Refah Partimizin Türkiye'nin en dinamik, en aktif, en hızlı büyüyen partisi olduğunu ortaya koymuştur." dedi.

Fatih Erbakan toplantıda gazetecilerin "Yerel seçimlere Cumhur İttifakı ile beraber mi gireceksiniz?" sorusunu da cevapladı.

Cevabına, "Tabi yerel seçimlerde biz Yeniden Refah Partisi olarak tüm Türkiye'de kendi adaylarımızla seçime girmek istiyoruz. Şu anda niyetimiz bu. Tabii Cumhur İttifakı özellikle Ankara ve İstanbul'da bir talepte, bir teklifte bulunur mu? Bunu bilemiyoruz." diyerek başlayan Erbakan, sözlerine şöyle devam etti:

"Ankara ve İstanbul'da Yeniden Refah Partisi büyükşehir adayı çıkarmamalı buralarda CHP yerine Cumhur İttifakı'nın adayını destekleyin" diye böyle bir talep, böyle bir teklif olabilir. Şu anda böyle bir şey tabii ki yok. Ancak bunun dışında Türkiye'deki bütün illerimizde, bütün ilçelerimizde, Kocaeli de dahil olmak üzere kendi adaylarımızla, kendi parti logomuzla inşallah seçimlere girmek istiyoruz. Çok sayıda yüzde onun üzerinde oy aldığımız yüzde on sekiz, yüzde yirmi seviyesinde oy aldığımız ilçelerimiz var. İllerimizden de yüzde on seviyesinde, yüzde ona yakın oy aldığımız illerimiz var. Buralarda güçlü adaylarla, doğru adaylarla ciddi sonuçlar alınabileceğini, başarı gösterilebileceğini düşünüyoruz. O nedenle inşallah dediğim gibi tüm Türkiye kendi adaylarımızla seçimlere girmek istiyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Sayın Fatih Erbakan, şu anda niyetimiz bu derken, acaba seçimlere yakın zamanlarda niyetiniz değişir mi?, niyetinizi sakın değiştirmeyiniz, yerel seçimler vekil seçimleri olmadığı için hükümeti düşüren seçimler olmadığı için, zamlardan ezilen kesimlerin YRP kayacağını tabandaki seslerden anlıyoruz. Babanızın 54. hükümetin ekonomi formüllerini uygulayacağınız beyan ederseniz, halk sizin saflarda yer alacağını düşünüyoruz, milleti ezmeye başlayan mevcut iktidar, serbest ekonomi ile zenginlere çalışmaya başlaması bizleri çok derinden düşündürüyor ve artık millet zamları kaldıramıyor.

Murat ben

Şunu unutma her an Ak Partiye kapatma davası açabilirler, layiklik elden gidiyor diye. Özlem Zengin burada denge politikası uyguluyor, hani Ayasofya cami imamı olaylarını hatırla, bu imam yüzünden kapatma davası açılabilirdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23