• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı’yı yerinden hoplatan gelişme! Ne o, zoruna mı gitti koçum

Yeniakit Publisher
2023-07-12 15:32:00 -
Fatih Altaylı’yı yerinden hoplatan gelişme! Ne o, zoruna mı gitti koçum

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Kız okulları kurmak gerekiyorsa kurulur” şeklindeki son derece makul çıkışı, Fatih Altaylı’yı yerinden hoplattı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Kız okulları kurmak gerekiyorsa kurulur” şeklindeki son derece makul çıkışı, Fatih Altaylı’yı yerinden hoplattı. Söz konusu çıkışın “kaygı verici” olduğunu iddia ederek “Laiklik elden gidiyor” yaygarasına bel bağlayan Altaylı, kişisel web sitesinde yayınladığı yazısında özetle şunları kaydetti:

“Milli Eğitim Bakanlığı’na getirilen Yusuf Tekin’in tartışmalı bir kimlik olduğu benim açımdan aşikardı. 

(…) Milli Eğitim bakanı çıktı ve karma eğitimle ilgili herkesin sinirlerini zıplatan ve iktidarın amaçları konusunda çoğunluğu kaygılandıran bir açıklama yaptı.”

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan Gezgin

Işınize geldiği zaman Atatürk de bizim,işinize gelmediği zaman ATATÜRK İLE INONÜ iki ayyaş dersiniz

Ali

Dünyanın gizlemeye çalıştığı bu sorunu sadece Türkiye dile getiriyor. Artık sorunları açık yüreklilikle çözme konusunda daha cesaretli olmak lazım. Tabiki bir takım zevat kendince korkularını kaygılarını dile getirecek,toplamı toplamaya bile değmeyecek bu güne kadar azgin azınlığın istediği şekilde olmuştur ve sonuç ortadadır. Bir şeyleri değiştirmek için Büyük bir cesarete gerek yoktur. Hazır kumanda elindeyken son fırsat kaçmadan gereği yapılmalıdır!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23