• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı’nın İSKİ ile imtihanı! Her şeyi söyledi de bir Ekrem İmamoğlu diyemedi

Yeniakit Publisher
2024-09-12 10:17:00 -

YouTube kanalında yayınlar açan Fatih Altaylı, İSKİ su faturasından dert yandı. Faturaların çok gelmesinden şikayetçi olan Altaylı, her şeyi söyledi de bir sebebi Ekrem İmamoğlu diyemedi. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Su kullanımının yüzde 30 arttığın söyleyen Altaylı, faturanın nasıl yüzde 400 arttığına anlam veremedi.

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalında yaptığı bir yayında İSKİ su faturalarının yoğunluğundan şikayetçi oldu. Faturaların aşırı derecede artmasından dert yanan Altaylı, suyun yüzde 30 oranında arttığını belirtirken, faturanın nasıl yüzde 400 oranında yükseldiğinin anlam veremediğini söyledi. Ancak yayın sırasında İSKİ'den kaynaklanan sorunları dile getiren Altaylı, konuyla ilgili tüm eleştirilerini sıralarken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu suçlayamadı. Bu durum, sosyal medyada dikkat çekti ve viral oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeyh Şamil

Bunlar münafıktır. Hem ger yaptı yerler hem de başkaları yapıyor algısı yaparlar. Akp olsaydı söverdiniz ve fe direk hedef gösterirdiniz. Suz de hiç mi vicdan namus yok. Evet yok!

Ercüment

Sorun milletin rahat etmesi için gece gündüz çalışıyorlar ülkemizi alkollü tanitimlarla vizyonunu değiştiriyorlar sizde bunları sectirmek için okadar ugrastiniz şimdi şikayet etmeyin alkislayın istediğiniz yönetim sizi yonetiyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23