• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı’dan 'eline sağlık' tiviti gelir mi?

Yeniakit Publisher
2024-05-23 16:24:00 -
Fatih Altaylı’dan 'eline sağlık' tiviti gelir mi?

Onur Akay, kendisine yumruk atan kişinin "Kadir Doğulu için, tarikat için" diyerek saldırdığını söyledi. Filistin'e destek yürüyüşünden dönen adama 'Arap sevicisiniz' diyerek yumruk atan şahıs için 'Eline sağlık' mesajı atan Fatih Altaylı'nın bu olayla ilgili de 'Eline sağlık' tviti atıp atmayacağı merak konusu oldu.

Magazin yazarı Onur Akay, arkadaşlarıyla oturduğu sırada saldırıya uğradığını açıkladı. Akay, kendisine yumruk atan kişinin "Kadir Doğulu için, tarikat için" diyerek saldırdığını söyledi.

Akay, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece çok sevdiğim dostlarımla otururken, birden saldırıya uğradım. Gözüme yumruk atan kişi birincisi Kadir Doğulu için dedi vurdu, bu da tarikat için dedi ve yine vurdu."

Kadir Doğulu'dan henüz iddialara ilişkin bir açıklama gelmedi.

Ne olmuştu?

Onur Akay, Söylemezsem Olmaz programında Kadir Doğulu için 'mason', 'İmam nikahlı evli' gibi ifadeler kullanmıştı.

Kadir Doğulu; Onur Akay'ın özel hayatıyla ilgili asılsız açıklamalarda bulunduğunu, onur, şeref ve saygınlığını zedelediğini söyleyerek 1 milyon liralık tazminat davası açmıştı.

Altaylı’dan “eline sağlık” tiviti gelir mi?

Filistin'e destek yürüyüşünden dönen adama 'Arap sevicisiniz' diyerek yumruk atan şahıs için 'Eline sağlık' mesajı atan Fatih Altaylı'nın bu olayla ilgili de 'Eline sağlık' deyip demeyeceği merak konusu oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

serhat

rasim ile altaylı aynı karakterler.sadece fatihin ağazı daha lağım.

OMUT

Bu Fatihi alıp, taylara göndermek lazım. kendisi çok konuşan ama boş konuşan. CHP'nin kalemşörü yapan , Sosyalist bazen de faşist bir kaç yıl öncesine kadar, AK Parti'ye tuz kondurmayan, Fethullah Gülen fetö döneminde tamamen AK Parti gibi görünüp levent kırca tartışabilecek kadar AK Parti'ye tuz kondurmayan birisiydi. şimdi sağdan soldan her taraftan saldırıyor. Çünkü fetö gitti bu sefer CHP ye açık açık Bunun destek veriyor. Bunun gibi kemalist masom kılıklı herifler laik Kemalist fikirlerini üne sürerek din düşmanlığı yapıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23