• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı'dan AK Partili kadın yöneticiye iğrenç sözler

Yeniakit Publisher
2021-06-23 14:46:00 -
Fatih Altaylı'dan AK Partili kadın yöneticiye iğrenç sözler

Kendisine "yaratık" diyerek hakaret eden Fatih Altaylı'ya cevap veren AK Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir, "Medeniyetten nasibini almamış barbar bir yaşam formu bile bir kadınla nasıl konuşulmayacağını bilir. Bu hakaretlerin sebebi suçluluk psikolojisi mi?" ifadelerini kullandı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AK Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma hakaretle çirkin bir cevap verdi. Taşdemir'e "yaratık" diyerek hakaret eden Altaylı tepki toplayan açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Cemile Taşdemir, "Uğur Dündar, Fatih Altaylı, Sevilay Yılman ve daha nicelerinin suskunluğu asaletlerinden değilmiş onu öğrenmiş olduk" ifadelerini kullandı.

Taşdemir'in paylaşımı karşısında çılgına dönen ve nefret kusan Altaylı, "Yaratık benim bu rezillikle ne alakam var. Şerefsizlik yapma. Utanmaz olma. Ben senin etrafında toplanan alçak hırsızlardan değilim. Adımı kirli ağzınıza almayın" diyerek hakaretler savurdu.

Gelen yoğun tepkiler sonrası Altaylı söz konusu paylaşımını yayından kaldırırken Cemile Taşdemir, yeni bir paylaşımda daha bulundu.

Altaylı'nın skandal sözlerine cevap veren Taşdemir, şunları kaydetti:

"Belli konulardaki suskunluğunu sordum ama gelen cevap bu. Medeniyetten nasibini almamış barbar bir yaşam formu bile bir kadınla nasıl konuşulmayacağını bilir. Bu hakaretlerin sebebi suçluluk psikolojisi mi? Hadi var mısın mal varlıklarımızı ortaya koyalım."

"Dert, batan toplu iğnem"

"Fatih Altaylı bana yaptığı hakaretleri bu soruyu soranlara yapabildi mi?" diye soran Taşdemir, "Ama tabi dert farklı. Dert, batan toplu iğnem" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Engin

Bu adamı görünce midem bulanıyor. Saygısız kaba çok bilmiş ama hiç bir sey öilbeyen acınacak birisi

KARADAGLI

BAK SEN FATIHE BIR KADINA KARSI BOYLE MI KONUSULUR KENDI KARISINA BASKA BIRISI BU SEKILDE HITAB ETSE HOSUNA MI GIDER ZORUNA MI GIDER GELIYOR AMA GELECEKTE OLAN AZ KALDI TERBIYESIZ KISI
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23