• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı fena gaza bastı! 'Açıklamayan şerefsizdir'

Yeniakit Publisher
2023-08-10 22:25:00 -
Fatih Altaylı fena gaza bastı! 'Açıklamayan şerefsizdir'

Habertürk'ten kovulan Fatih Altaylı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "satılık gazeteciler" konusunda çok sert tepki gösterdi.

"Sayın Kılıçdaroğlu, seçim öncesinde de, seçimden sonra size yönelik eleştiriler başladığında da, sürekli tekrarladığınız bir iddianız, bir ithamınız vardı" diyen Altaylı, " 'Bazı gazetecilerin Beşli Çete dediğiniz müteahhit grubundan para ve avanta aldığını, bu nedenle size karşı çıktığını, muhalif görünümlü kimi gazete ve gazetecilerin iktidarla işbirliği içinde olarak organize biçimde sizi eleştirdiğini' iddia ettiniz. Parti koridorlarında, 'Dekontlar havalarda uçuşuyor' diyordunuz." hatırlatması yaptı.

'Açıklamayan şerefsizdir'

Altaylı Kılıçdaroğlu'na şöyle çağrıda bulundu:

Sayın Kılıçdaroğlu, Kemal Bey… Sürekli tekrarladığınız bu iddianızın somut bilgilere dayandığını zannediyorum, en azından umuyorum. Bu isimleri toplumla paylaşmaya mecbursunuz. Böyle satılmış ve satılık gazeteciler var ise bunları bilmek toplumun hakkı. Bu isimleri açıklayın. Herkesi töhmet altında bırakma hakkınız yok. Açıklamayan şerefsizdir!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

...

fatih altaylı halk tv g.y.yönetmeni ol malı.

chp hoşgörüsü aydınlığı parti içi demokrasisi.

aslan chpliler. yeyin birbirinizi. korkmayın bir çivi sökülmez. biat kültürünün asırlık tiryakileri,nesiller boyu bağımlılık bağnazlık.eteklerinizdeki taşları dökün. yandaşlar fondaşlar troller yamyamlar. yüce chp parti içi demokraaaasisiii..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23